Kupie Pronovias Nepal

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam. Poszukuję dla przyjaciołki sukni Pronovias Nepal, kolor ecru, rozmiar ok 38, wzrost wraz z obcasem ok 175-178. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupie Pronovias Nepal

no przeciez u góry jest ogłoszenie pisałas tam nawet...

Nie na jednym ogłoszeniu sie świat kończy... może ktoś inny ma również ten model na sprzedaz, poza tym na zapytanie w ogłoszeniu wyżej póki co nikt nie odpisał... Proszę sobie darować takie komentarze, jesli nie ma sie nic do napisania w danej sprawie, proszę sobie darować i nie zasmiecać wątku.

ojejku coż za oburzenie....ja też szukałam sukni danego modelu i skoro widze że jest to zadzwoniłam i kupie ja a nie "zaśmiecam" forum takimi postami "kupie suknie model nepal"skoro w ogłoszeniu wyżej napisane jest "sprzedam suknie modle nepal" itd. bezsensu ale co tam każdy jest inny.

http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-Pronowvias-Nepal-wraz-z-45metrowym-welonem-t64904,1,11.html?hl=pronovias nepal#hl

pod tym linkiem jest moja oferta

Hej anka127, nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale pisze. Dysponuje do sprzedazy suknia Pronovias Nepal szyta na wzrost 183 (90/68/90). W azie zainteresowania napisz...

zapomnialam wkleic linka :)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/pronovias-nepal-zlota-2008-rozm-36-906890-na-183-cm-wzrostu-gdansk-ogl1351111.html

Dzieki bardzo, ale przyjaciolka juz kupila suknie od jednej z forumek. Pozdrawiam.

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??