Chętnie odkupię białe futerko. Bardziej futerko niż bolerko, gdyż ślub mam w styczniu i muszę mieć coś ciepłego. Może jest ktoś, kto chce odsprzedać swoje? Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc!
00
Re: Kupię białe futerko
.Nola.
(9 lat temu)
Jaki rozmiar jest Ci potrzebny? Mam futerko, w którym sama brałam ślub, przy czym nie jest śnieżnobiałe a ecru. Rozmiar 36/38. Jeśli będziesz zainteresowana odezwij się do mnie na priv.
00
~gdańszczanka
(9 lat temu)
też się z chęcią dowiem :)
ja rozmiar 38 /40 i szukam śnieżnobiałego.
Tylko obawiam się, że te sztuczne słabo grzeją :( a też mam w styczniu i boję się mrozu :p
00
.Nola.
(9 lat temu)
Ja pod futerkiem miałam cienki biały sweter (tylko do kościoła) i było mi gorąco mimo, że kościół nie był ogrzewany a na dworze był mróz. Futerko było sztuczne. Teraz, z perspektywy czasu swetra bym nie założyła :)
00
~gdańszczanka
(9 lat temu)
ja własnie słyszałam co innego od kilku koleżanek..
00
~nn
(9 lat temu)
Ecru niestety nie może być :( Biała sukienka, więc kolorystycznie to nie zgrywa. A może któraś z dziewczyn ma takie futerko w kolorze szarym? Zarówno białe, jak i szare bardzo ładnie wyglądają :) a mój rozmiar to taki normalny, standardowy ;) 38 chyba :p
00
~gdańszczanka
(9 lat temu)
moja koleżanka (od której z resztą pożyczam ecru, choć szukam jeszcze białego) miała ecru futro do białej sukni i o dziwo nie wyglądalo to źle.
00
~Laura Romano
(9 lat temu)
Zapraszamy do naszego salonu, w którym może Pani wypożyczyć futerko.
Pozdrawiamy,
Salon Ślubny Laura Romano
01
~Magda
(9 lat temu)
cześć, ja mam do sprzedania śnieżnobiałe bolerko sweterek. Myślę, że nadawałoby się do założenia pod futerko, jeżeli będzie bardzo zimno, bo zakrywa praktycznie tylko ręce, więc byłoby prawie niewidoczne. Możesz zobaczyć je tu: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5839161943 Jeżeli będziesz zainteresowana możesz pisać na priv: magdalenakordek@o2.pl
00
~barberra
(8 lat temu)
Czy aktualne, mam do sprzedania niedrogo za 30zł, proszę o odpowiedź na e-maila barberra@interia.pl
00
~ania
(8 lat temu)
Posiadam białe futerko. Ładne skromne.
00
~gdańszczanka
(8 lat temu)
można prosić zdjęcia wraz z ceną na maila? mozetomagia@wp.pl