Kupie buty na obcasie,botki,kozaki itp rozmiar czasem 36,37 a nawet 38 (16) ???????? Jakies szpile na platformie.... Aga Ikea Antilop z tacką kupię (8) 2-3 szt, kolo obojętny :) AsiaczeK_S_88 masaż z dojazdem do domu (16) Dziewczyny! wysiadły mi plecy, potrzebuje masaż, ale żeby ktoś do mnie... pieczenienatalia
Kupie figurki pet shop (4) Najchetniej na sztuki bo troche juz mamy, chyba ze by sie trafil zestaw innych:) Aniaa kupię sukienki/ubrania dla dziewczynki 80-86 (13) Kupię dla córeczki - w maju kończy roczek. oferty proszę wysyłać na maila... Ola kupię spodnie i krótkie spodenki 98-104 (7) Kupię spodnie i krótkie spodenki 98-104 dla chłopca (ma 3 latka) - kilka... Ola kupię- kurtka softshell dla 2 latka dla chłopca (2) z h&m pasował nam rozmiar 1,5-2 latka, liczę na bystre oko mamy w dopasowaniu... kasia ciuchy ciazowe xs/s (7) kupie ciuchy ciazowe najlepiej spodnie Sandi kupię dla chłopca 104 (3) Kupię ubranka dla chłopca 104 ( 98 H&M, George w te jeszcze wejdzie mi). Tak... ania kupię sweterek dla dziewczynki rozmiar 92-98 i czapkę wiosenną 2lata (5) proszę o maila na szijona@tlen.pl kupię jeszcze kilka innych rzeczy dla... Monika kupię gromity i akcesoria (3) jak w temacie informacje poproszę na adres martaflorczak@tlen.pl flora kupię kurtkę lub płaszczyk na 122 na wiosnę dla dziewczynki (3) byłe nie kolor czerwony, bo na zime mielismy czerwony i już corce się znudzil :) alwhitepearl fotelik rowerowy (2) kupię fotelik rowerowy montowany na siodełko z Gdanska prosze o oferty... monicca1606 SZUKAM SERWETKI papierowej Z TAŃCZĄCĄ PARĄ (1) Może ma któraś z dziewczyn? potrzebna mi jedna sztuka dosłownie.... Karolinka29 kupię sukienkę rozm. 116 (6) Witam, poszukuje sukienki dla córki rozm. ok 116, chodzi o sukienkę wizytową... manka Kupie ciuchy damskie 38-40 najlepiej Gdynia i okolice (6) Kupie ciuchy damskie rozmiary 38-40 najlepiej z Gdyni lub okolic takich jak... niecierpliwa22@wp.pl dziewczynka 98-104 ubranka kupie (33) jak w temacie kupie ubranka na rozmiar 98-104 dla dziewczynki najlepiej dresy... karolina Skórę na 116 i 86 (2) Jak w tylule,dla chlopcow dip@prokonto.pl Wózek spacerówka - kupię (6) Kupię spacerówkę z budą i funkcją spania . Pati Kupię lampki z chmurkami z IKEA (1) Jak w temacie kupię stojące oraz ściennę lampki z chmurkami z IKEA W bardzo... Kaaaa