Crocsy (5) hej dziewczyny chce ktoras ze mna zamowic moze? ja jestem z Gdyni ;)... Risika6 kupię ubranka z myszką MIKI (5) kupię ubranka z myszką Miki chłopięce 104 cm tylko w stanie bdb Aneta_ kupię gadzety na roczek (1) Może jakieś girlandy,banery... mamaalanka
kupie nocniczek (4) odkupie nocniczek dla dziewczynki, najchętniej z okolic pogórza/obłuza,... ja kupię wózek spacerowy (20) mamusie kupię wózek spacerowy z dużymi kołami, aby sprawdził się również w... anka2305 Kupie kurteczkę zimowa w rozmiarze 80 dla dziewczynki (2) w stanie bdb ,interesuja mnie tylko next ,zara ,h&m,kappahl .... Matyldaa Kupie strój dla Pani Wiosny na 134-140 bądż 140-146 (2) Może ktoś ma niepotrzebny. Maja Kupie trampki i balerinki Next rozm 8 (2) j.w IwonaMarcysia kupię kurtkę przejsciówkę 86/92 oraz buciki r 22 (7) dla chłopca, buciki z wysokim podbiciem asia kupię spacerówkę (7) Kupię spacerówkę dla 1,5 rocznego dziecka. Koniecznie z folią... Nibuja Pilnię odkupię wózek spacerówkę (3) z głebokim siedziskiem,w kolorze dla chłopca.Gdynia ew. Rumia... Paulina KUPIĘ ubranka dla dziewczynki 98/128cm (3) kupię TAKIE I TYLKO TAKIE kurteczki dla dziewczynki, w rozmiarach od 98 do... mamamm Kupię elegancki strój dla chłopca rozm 80. (2) Potrzebuję coś na chrzest, coś eleganckiego na taką pogodę jak teraz. annia kupię łóżeczko (1) Kupię łóżeczko w kolorze jasnego drewna z szufladą. Proszę o cenę i zdjęcia... niusia kupię szlafrok i koszulę do szpitala (9) kupię szlafrok i koszulę do szpitala - odbiór najlepiej gdańsk Aga Buciki na wiosne dla dziewczynki rozm. 26-27 Kupie (12) J.w. Gosia Kupię wózek spacerowy (13) Kupię spacerówkę, - tylko - z pełną rączką, obrotowe przednie kółka,... gosia Kupię ubranka dla córki (4) Kupię bluzki/koszulki z długim i krótkim rękawem na 116/122. Jakoś tak mi... Mama Tosi Kupię ubranko do chrztu roz 74 (1) Dla chłopca. Planuję chrzest na kwiecień wiec potrzebuję cieplejszy zestaw.... gosiak sukienki 50-56 cm kupię (8) Kupię sukienkę 50-56 cm, Zaspa, Przymorze beata_gdansk