kupię spodnie dresowe dla chłopca r. 110 (8) jak w temacie w stanie BDB z odbiorem w Gdańsku laurka1 Kupię kilka bluzek dla dziewczynki w roz. 80 (8) Interesują mnie bluzki w stanie b. dobrym (bez plam, b. delikatne... tadam Spacerowkę na dużych kołach (4) Kupię wózek spacerowy na dużych kołach. Jesli ktoś z Państwa takową posiada... hokasia
Buty sportowe rozmiarze.28/29 (6) Odkupie buty sportowe dla chłopca w rozmiarze 28/29. W stanie bdb,... joanna wózek Inglesina Trip (1) kupię spacerówkę Inglesina Trip , zdjęcia poproszę na email agaz.7@wp.pl agaz7 podwiezienie dziecka (1) Poszukuję odpowiedzialnej i sympatycznej osoby, która by o godz. 9 podwiozła... Euanna Ponawiam. Pilnie kupie drewaniana kolyske! (9) Może ktoś ma na sprzedaż? Pilne! Patrycja drewniane układanki (9) chętnie kupię drewniane układanki anka2305 kupie ksiazke "Dziewczyna na trafalgar square" (1) jak temacie :) sloneczna Kupię śniegowe rękawice 110/160 najlepiej z h&m (1) dla chłopca z jednym palcem mamaalanka przyjme ciuszki dla wczesniaka (2) Poszukuje ciuszkow dla wczesniaka. Kolezanka niedawno urodzila maluszka... KLAUDIAOO poszukuje kurtki (1) Cześć, szukam tej kurtki w rozmiarze 94. Może ma któraś z Was na sprzedaż?... biała_katarzynka Szukam niani Reda (3) Ze względów zdrowotnych byłam zmuszona zabrać dziecko ze żłobka. Obecnie... Yooki maskotka Biedronka -kupie (1) może ma ktoś do sprzedania, kiedyś były takie w Biedronce - chodzi mi taka... asia kupię wóżek głęboko-spacerowy W BDB stanie. (12) jak w tytule. mam czas do maja na kupno wózka więc może ktoś jeszcze nie chce... mamma Kupię akcesoria Pet Shop (2) proszę o info na meila dejwucha@gmail.com Dejwi Kupię sanki (4) Chętnie kupię sanki typu piccolino z tym (chyba) gumowym siedzeniem. Zależy... Mama łóżeczko dla dziewczynki (7) Witam, Odkupie łóżeczko z wyposażeniem. s.s kupię wózek spacerówkę parasolkę (9) jak w temacie monikas22 łóżeczko turystyczne kupię (14) Jak w temacie- w rozsądnej cenie . Maajka