Niania sylwestra (14) Potrzebuję niani na sylwestra. U mnie w domu.Dziewczynka 4 miesiace. KasikRot Opiekunka/niania (2) Witam szukam opiekunki, dla mojej coreczki od stycznia/lutego 2014. Opieka... Annkkaa uczące kluczyki Fisher Price (10) Poszukuję do kupienia w pełni sprawnych uczących kluczyków Fisher Price w... sylmag
Zestawy do ciastoliny (2) Kupię zestawy do zabawy ciastoliną(bez tej masy). Mama eleganckie body (chętnie ala koszula) roz 80/86 (3) kupię eleganckie body (chętnie ala koszula) roz 80/86 a także eleganckie... ola1500 Sukienka na święta (4) Poszukuję sukienki na święta w rozm.110 - 116, najlepiej w kolorach fiolet,... wesolka Puszki po mleku ;) (11) Nie ma może któraś mamusia do oddania pustych puszek po mleku (najchętnie po... Dimis Kupie ubranka dla chlopca 92-98 (2) Kupie niedrogo większy zestaw ubranek chlopiecych w rozm 92 na zimę i 98 na... droint poszukuje chodzik (21) witam, poszukuje chodzik dla mojej coreczki, moze ktos ma na zbyciu zeby... irongirl88 Body 86/92/98 (12) Kupie body z długim i krótkim rękawem najlepiej dla dziewczynki lub... zagma miseczka HIPP ze slonikiem (4) moze ma ktos do oddania lub sprzedania taka miseczke? ja dostalam ja w... Mała757 Kupię książki - seria Literatura w Spódnicy (1) Witam, jestem zainteresowana kupnem książek z serii Literatura w spódnicy,... czytelniczka Kasia czy w akpolu kupie sanki? (10) Witam, był ktoś może ostatnio w akpolu, czy kupie tam sanki drewniane?... wercia83 krzesełko do karmienia chętnie przyjmę (4) Może ktoś chce się pozbyć swojego krzesełka do karmienia może być w stanie... sylmag bluzke ciazowa (17) Kupię ładną bluzkę ciążową, taką bardziej elegancką na święta. Rozmiar... Caroca Spódniczka bombka rozmiar 110-116 (6) Kupię spódniczkę bombkę w rozmiarze 110-116 najlepiej jeansową może ktoś ma... MartaR kto mial sanki drewniane do sprzedania? (4) Watek mi gdzies uciekl ;( a moze ktos ma do sprzedania? AgaAmelka ciepłe ubranko/kombinezon/becik do Chrztu (8) Witam, Jak w temacie. Tylko koniecznie ciepłe bo Chrzciny będą w Święta :)... Lollipop_ Poratujcie!!! Potrzebuje strój pasterza na jasełka na jutro!!! (4) Może macie pożyczyć, sprzedać przebranie dla chłopczyka 3-4 lata. Odbiór na... bbgirl Poszukuję królika przytulankę (1) Poszukuję dla córeczki przytulanki, wszystkie możliwe Rossmany przeszukałam i... Gosia