przyczepka rowerowa (3) Kupię przyczepkę rowerowa dla jednego dziecka. Proszę o oferty na adres... Nibuja kombinezon na jesień dla chłopca 68-74 (2) Chętnie odkupię kombinezon dla synka rozm 68-74 proszę o info i zdjęcia... Hania Pajacyk polarowy 104 (1) Kupię pajacyk do spania z polaru dla dziewczynki rozm.104 najlepiej z Gdyni... AndziaT29
narciary dla chlopca 104 cm (1) Kupię spodnie zimowe narciary dla chłopca lub inne ocieplane na szelkach. Zdj... mamajp odkupię bramkę zabezpieczającą przed kominkiem (4) jak wyżej :) poproszę o kontakt na maila dzaniks@wp.pl lub tutaj :) Alis KUPIĘ śpioszki i pajace dla chłopca r. 68-74 (2) Witam, kupię śpioszki i pajace (bawełniane i welurowe) dla chłopca r. 68-74.... KasiOB śpiworek do wózka (14) Kupię śpiworek na zimę do spacerówki. Zależy mi na czymś bardzo ciepłym w... ewa3456 kupię kurtkę jesień/zima rozm. 86 dla dziewczynki (8) jak w temacie mam cieńszą kurtkę potrzebuję trochę grubszą np. z podpinką czy... stokrota kupie dla dziewczynki (11) kupie plaszczyk rozmiar 98 najlepiej z gdyni lub sopotu jola buciki 23 i 29 (10) buciki na zimę w tych rozmiarkach,dodatkowo jakies fajne oryginalne na... przyszlaMama POSZUKIWANA miseczka HIPP (8) W zeszłym roku w paczuszkach dla maluszka które dawali w szpitalu były... Mała757 kupię czapkę i szalik/komin H&M (1) Dla rocznego chłopca rozmiar 74-80 ewa3456 Kupię, ubrania rozm.44 ;) (7) Jak w temacie, interesuja mnie spodnie, bluzki/tuniki, kurtki na zimę.... anna dak kombinezon zimowy, ciepły dla chłopca 110-116 (3) jak w temacie kupię, zimowy martaflorczak@tlen.pl flora Kupie polbuty/adidaski na jesien dziewczece rozmiar 23 (8) Jak wyzej, tyko stan bardzo dobry. Ania krzesełko do karmienia kupię (2) krzesełko do karmienia dla dziewczynki kupię proszę o oferty nowa2 KUPIĘ RESORAKI METALOWE (7) JAK WYZEJ ŁADNE KOLOROWE EWELIN90 kupie opowiem ci mamo (4) chetnie odkupie gry opowiem ci mamo jola poduszka rogal do fotelika - gdzie kupię? (2) Taka która tył ma cienki żeby główka nie odstawała. Na pewno wiecie o co mi... basiula Kupię kalosze dla dziewczynki, dł. wkładki 16 cm (8) hej, jak w temacie. kupię kalosze, dł. wkładki 16 cm. ( czyli rozmiar 25/26)... Monika12345