kupię kombinezon lub komplet zimowy 110 (2) Kupię kombinezon lub komplet ocieplany kurtka +spodnie dla dziewczynki na 110 magda Kalosze 20/21 i bluze 86 (12) Kupię kalosze dla chłopca rozm 20-21 oraz bluzę z kapturem rozm 86... Paula szukam chodzika dla dziewczynki (2) w dobrym stanie na terenie Gdańska i tanio.. proszę o informację z cena i... Kasia
Kupie kombinezon kaxs kappahl multicolor (2) Nowy ,moze ktos kupil na wyprzedazy np i nie trafil w rozmiar ,chetnie... Matyldaa Kupię matę edukacyjną (1) Witam! Kupię matę edukacyjną dla chłopca. Najlepiej z Gdańska, odbiorę... Alicja1 Kupie Gormiti, figurki, akcesoria... (11) Tak jak w temacie. Mamy Wyspe, Swiatynie, z duzych figurek: Nick, Lukas,... white_rabbit sukienkę wyjściową roz 86 lub 92 (8) szukam sukienki na wesele dla córki. Prosze o oferty. mamaamelii kupię jeździk motorek (3) tylko w stanie idealnym,w kolorze dla chłopca Aneta_ Poszukuje cieplejszej bluzy damskiej rozm S/M i dla synka 86 lub kurtki na jesień (dla mamy) (1) jak kurteczka to raczej w sportowym stylu :) kupię lub zamienię się mam... Paula Tiulowa spodnica PILNIE KUPIE (1) Pilnie kupie tiulowa spodnice , dlugosc midi , kolor mieta, blady... pinezka Kupię różowe bolerko rozmiar 86 lub 92-PILNE! (4) witam, moze ma ktoś odsprzedac różowe bolerko z długim rekawem. Chodzi mi o... ivvka Plastikowy stoliczek i krzesełko (2) Witam Czy ma ktoś na sprzedaż plastikowe krzesełko i stoliczek? ola Kupię dla dziewczynki - kombinezon, płaszczyk, kurtkę .. (14) Interesują mnie : kombinezon WÓJCIK (najlepiej dwuczęściowy) rozm 80/86... Mutti kupię sukienki rozmiar 104/3 lata oraz 80-86/ 14m-cy (7) jak w temaci ;) zdjęcia poproszę na maila ania4001@o2.pl ania Kupię sukienke dla dziewczynki rozm 92-98 (na wesele) (14) Witam, kupię elegancką sukienke dla dziewczynki (2lata i 5miesiecy) na... ivvka chustę do noszenia dziecka, najchętniej tkaną - kupię (18) w rozsądnej cenie mój mail: vioolla@poczta.fm wiola1 kalosze dla dziewczynki 23 i dla chlopca 30 (4) jw najlepiej z gdanska gosia1470@wp.pl Gosia1470 kupię zabawki dla 8 miesięcznego dziecka (6) chętnie odkupię zabawki w dobrym stanie dla mojej 8 miesięcznej córeczki.... Karolina Płaszczyk przeciwdeszczowy dla chłopca (1) w rozmiarze 86 ewentualnie 80/86 Gdynia lub Rumia :) Paullinaa123 Pożegnanie z pieluszkami K.Cherek (10) Książkę "Pożegnanie z pieluszkami" K.Cherek; czy Ktoś ma? zuzka2522