bluzeczki 98-104 i książeczki ze świnką Peppą:) (9) jak wyżej!!! fotki proszę tu lub na maila: gjaz@wp.pl i ceny:) dziękuję i... Monika Kupię Sukienkę na urodziny w rozmiarze 92 (6) Jak w tytule ;) propozycje proszę składać tu lub na maila marta1989304@wp.pl MartuS Kupie samochodziki z filmu Auta:) (3) Mój synek ma teraz na nie ciśnienie,wiec szukam:) Anita
kupię koszule dla chłopca roz. 86 (10) kupię koszule dla chłopca roz. 86, tylko w bardzo dobrym stanie. Zuza Kupię KAI-a z Lego Ninjago... (10) lub wymienię na figurkę Cole-a. Może ktoś ma lub wie gdzie kupić? Marta-P-S strój lisa roz 98-104 kupię!!!! (5) kupie strój lisa dla syna w rozmiarze 98-104 może ktoś ma :) karolina1985 Szukam filmu o Agacie Mróz. (10) Do sprzedania, albo wypożyczenia. Niestety Beverly zlikwidowali. kkasia1 półeczki Ikea MAMMUT kupie! (9) najchętniej dwie i najchętniej zielone :) carmelasoprano przebranie na bal dla chłopca 122-128 (2) kupię - jak w temacie, może być samodzielnie wykonane, może być gotowe, może... wmp12345 Przyjme ubranka dla 2,5-letniej coreczki w zamian za ulubiona slodkosc (16) Po przegladnieciu szafki mojej Ksiezniczki doszlam do wniosku, ze mamy w niej... madzia kupie body z długim rękawkiem na 92cm dla dziewczynki chetnie smyk reserved h&m (3) tj w tytule, prosze o podawanie cen i zdjecia mama przebranie - myszka, kotek, biedronka na 104/110 kupię (15) Jak w tytule. Na chłopca 3latka (wysokiego), z odbiorem w Gdańsku. Rozważę... fiolka Kupie dluga kurtke lub plaszczyk zimowy ciążowy w r. 36 (1) Jak w tytule. Nie flauszowe i nie "grzybki" ;) MamaMarty niezalogowana :) Strój karnawałowy dla 3 latki (7) ktoś ma coś fajnego? rozmiar ok.98/104, ale muszę dokładnie pomierzyć... emika Pajace na 74 dla chłopca! Kupię! (12) jak wyżej zdjęcia proszę tutaj albo na maila aniolek630@wp.pl Sylwia_ Kupię ubranka dla chłopca rozmiar 74 (8) kupię body z długimi rękawami, pajace, śpiochy. najchętniej od jednej osoby.... Ewa24 Ubranka chłopięce (15) Kupię ubranka chłopięce 3m+, interesują mnie body na długi i krótki rękaw,... AngelikaPrg Kupie niedrogo laktator (19) Kupie niedrogo laktator ,moze byc reczny. ania odkupię maskę wenecką (4) Może ktos ma ,potrzebuję dla córki na bal karnawałowy lub może widziałyscie... moniss wózek x-lander spacerowy/głębokospacerowy kupię (4) najchęniej xa lub xmove, ale inne modele też rozważam, wózek ma być dla... wiola1