Pasy do krzesełka ANTILOP (16) Hej, czy któraś mama ma może takie pasy do oddania/ sprzedania bo ich nie... Patrycja89 poszukuje czegos fajnego dla 2latki do bujania-polećcie coś prosze (13) licze na Wasze doswiadczenie dziewczyny,a moze macie cos fajnego,na poczatku... amika Krzesełko zielone mammut :) POSZUKUJE (4) Ma ktoś może na sprzedaż takie ? :) Anka0310
kupię strój, przebranie dla dziewczynki 7-8l (12) jak w temacie w cenie tak do 15zł ewaaa42 kupie tanio mate edukacyjną (9) poprosze o oferty korba Szukam ubranek na 110 cm i 120 cm (13) Witajcie, szukam ubranek na 110 cm dla dziewczynki i 120 cm dla chłopca,... lyneth kupię puzzle Baby... (2) dla malucha :) do 15 zl jakby ktos chcial sprzedac... niezalogowana kupie sukienke 74 na swieta (22) jak w temacie, taka bardziej odswietna :) martuchowata gra planszowa dla 4-letniego chłopca (1) Proszę, doradźcie jakąś fajną grę planszową dla czterolatka. Chcę kupić na... fiolka007 poszukuje wczorajszego dziennika dzial przedszkolak 27.11 (5) gdyby ktos mial na zbyciu bylabym chetna, z gory dziekuje ewciak czerwoną bluzkę dla chłopca r. 116 (4) Kupię czerwoną bluzkę na długi rękaw dla chłopca r. 116. Potrzebna na... Marta Ubranka z postaciami z bajek dla noworodka (2) jak wyżej,pokażcie co macie,moja niunia ma obecnie 4 tygodnie :) czyli... patka19841 Śpiworek do wózka - kupię (6) Hej! Odkupię śpiworek do wózka. Jezeli któraś z Mam ( lub Tata :)) ma taki... Majeczka88 Tetrowe pieluszki (17) tanio kupię,moja mała ma obrzęki po pampersach i muszę używać tetry:( idzie... patka19841 MAMMUTa kupię (13) Kupię stolik prostokątny z krzesełkami (najlepiej 2, ale nie taboretami) i... devil83 Kupi stolik edukacyjny FISHER PRICE (7) Kupię stolik edukacyjny fisher price w języku polsko-angielskim Ma może ktoś... Kaaaa Jeansy ocieplane polarem ok 110 (21) Kupię spodnie jeansowe ocieplane polarem. Najchętniej z regulacją w pasie.... AgusiaGda Kupię deoracje świąteczne (1) Dziewczyny moze jest ktos to bedzie wymienial sobie stare na nowe,,albo cos,... kasia0075 poszukuje lalki- miękkiej ze smoczkiem :) (5) poszukuje lalki(bez włosów) z mięciutkim brzuchem(kończyny niekoniecznie) z... kupielale Ubranka 92-98 (13) Zdecydowanie kupię ubranka dla dziewczynki w rozmiarze 92-98 Kasia