kupie wózek wielofunkcyjny (3) kupie wózek głęboko-spacerowy koniecznie ze skrętnymi przednimi kołami, typu... gosia KUPIE WOZEK ! (6) Witam . Chetnie kupie wozek gondola+spacerowka ( moze byc tez fotelik)... Ewelina gdzie kupię meski zegarek CERTINA...? (7) poszukuję na prezent dla męża byłam w GALERII BAŁTYCKIEJ,gdzie jeszcze mogę... 2xmama
chętnie odkupię bluzy i bluzeczki na 86cm (6) tj w tytule.prosze o kontakt na misiula0305@o2.pl mama kupię kombinezony dla chłopca w rozm. 92 i 128 (1) Tchibo, reima, h&m, kappahl, p.o.p, helly hansen Proszę o oferty ze... koza kupię jane nomad spacerówkę (4) jak w tytule, w bdb stanie beti Kurtkę jesienną 110-116 dla chłopca (20) Kupię kurtkę dla mojego Dziecia :] koniecznie z kapturem :] nieprzemakalna... AgusiaGda klapki/kapcie dla dziewczynki rozm. 26/27 (5) Kupię kapcie takie wsuwane/nie zabudowane. Co do rozmiaru to nie jestem pewna... madzia-16 podkładka dla dziecka do samochodu - pilnie (6) Odkupię podkładkę dla dziecka do samochodu. Najlepiej od kogoś z okolic... madzia-16 Ciuszki dla dziewczynki rozmiar 86 (4) Witam, Zwracam sie z zapytaniem czy nie ma ktoś z Panstwa do oddania... gmachnio Kupię nosidło bondolino (3) Kupię nosidło bondolino w stanie bardzo dobrym za rozsądną cenę :) oferty... Nieska Czapeczkę do chrztu kupię (8) Dla 6mies. dziewczynki. Rumianek sprzedam płaszczyk na jesien r 86 (2) jak w temacie cena 25zł http://imageshack.us/a/img706/8343/img2410al.th.jpg Lineczka mebelki Hensvik kupię (1) Hej dziewczyny, Jeśli macie do sprzedania mebelki z serii Hensvik (Ikea)... pieroszka Ciuszki na jesień 86-92 (20) Kupię dresy , spodnie dresowe, bluzy najlepiej zapinane z kapturem, kamizelke... Madziulka Kupię wózek spacerówkę w rozsądnej cenie! :) (23) Drogie Mamy kupię wózek spacerówkę proszę o oferty z góry dziękuje! O to mój... Mama Marysi termoopakowanie tt (1) witam czy ktos z okolic morskiej lub centrum ma na sprzedaz termoopakowanie... jola Kupię kombinezon zimowy dla dziewczynki roz. 92 (4) Jak w tytule, w żywych kolorach :) karinkakk kupie buciki (18) witam kupie buciki jesienne dla corki jak dobrze sprawdzilam to aktualnie ma... jola KUPIĘ stolik edukacyjny FISHER PRICE lub Chicco (7) jak w temacie, jeśli któraś ma i chce się pozbyć w rozsądnej cenie - piszcie... consuela