Szukam (i chętnie odkupię po rozsądnej cenie) takiego rowerka: (2) o, coś w tym stylu:... Daria_982 Kupię dla Córeczki. (7) Kupię bluzeczki z długim rękawem rozmiar 80-86 cm (jeśli h&m to nawet 74 cm ) MartuS Kupię kozaczki ecco 22 dla syna (7) jak wyżej AgnieszkaS
Kupię kombinezon na zimę 86 dla chłopca (1) j/w :) AgnieszkaS Kupię bluzy jesienno zimowe dla chłopca (11) Witam mamy poszukuje bluz na długi ręka dla chłopca w rozmiarze 80. najlepiej... Ewiaaaa POTRZEBUJE: ogłosszenie (1) jest mi dziwnie pisac bo znalazlam ogłoszenie, sprawdziłam dziewczyny... niezalogowana bisia23 Stolik i krzesełko Ikea-MAMMUT kupię (4) jw kolory dla chłopca-może ktoś ma na sprzedaż?i bierze pod uwagę wysyłkę?... annika1801 Opiekunka poszukiwana ! (1) Koleżanka szuka opiekunki dla 2 letniego synka, 3 x w tygodniu po 8h.... larisa28 Kupie bluzę dla dziewczynki r.86-92 (5) Kupię bluze na zamek z kapturem lub bez (nie rózowa) w stanie bdb. moze też... crazy. Jesienną materiałową czapkę dla chłopca KUPIĘ (1) Szukam czegoś dość lekkiego, na wczesną jesień. Dzianina raczej odpada.... mamtu garaż zabawkowy kupię (7) najchętniej taki: http://img801.imageshack.us/img801/4955/50450.jpg... goralka Kupię spodnie dresowe dla chłopca (2) Poszukuję spodni dresowych dla chłopca na ok 110, dł. nogawki od kroku 43cm,... megan kupię czarne płyty z bajkami (4) Kupię czarne,stare,winylowe płyty z bajkami.Może ktoś ma?Kontakt kryspis@wp.pl agatawójcik Gdzie kupię dobre gatunkowo legginsy (7) Jak w temacie. Chodzi mi o legginsy/getry długie, niedrogie (bo potrzebuję... gosik14 Kupie ciuszki dla chłopca 86-98 (8) Prosze o zdjecia z cenami lub link Magda Kupię sukienkę w miarę elegancką XS/S (7) Taka żeby się nadawała na uroczystość rodzinną (chrzciny). Przechodziłam... bogosiaa kupie kurtke przejsciowa/b.ciepla bluze polarowa dla chłopca 86 (3) tanio :) alwhitepearl Kupię czarny polar lub czarną wiatrówkę--roz,40-42 (1) kupię tak do 20-30zł, koniecznie czarny polar lub wiatrówkę, kasia0075 kupię jeansy dla córci, najlepiej rurki :) rozm80-86 (4) poproszę o ofery, dzięks okruszek_ KUPIĘ KSZESEŁKO UCZYDEŁKO!!! (5) W DOBRYM STANIE I PRZYSTĘPNEJ CENIE !!!! Justyna :-)