Kupię sukienkę do chrztu rozm. 68, Gdynia (8) jak w temacie. Cena ok 35zł. Proszę o zdjęcia na maila lacerta@onet.pl Lacerta ma ktoś??? (4) https://picasaweb.google.com/108462430624789993497/Poszukuje?authkey=Gv1sRgCM... nati1177 kupie mleko bebilon comf2 (1) odkupie bebilon comfort 2,okolice gdanska,Wislinka wiki
Czy ktoś będzie miał sprzedać za niedługo wózek glęboko-spacerowy? (18) jak wyzej Monika20 Do dziewczyn robiących zaproszenia (1) Szukam osoby, która podejmie się wykonania zaproszeń ślubnych do najbliższego... mova-n kupię wózek typu parasolka (7) dla chłopca, Miranda SZARĄ LUB CZARNĄ KANAPĘ KUPIĘ (4) Ma ktoś może na sprzedaż? wolałabym wersalkę, ale sofą nie pogardzę :) może... Karolinka29 tort na urodziny (3) Ja wiem, jestem leniwa i nie chce mi się przeszukiwać wątków... Szukam ofert... AgaB Kupię biały sweterek na chrzest rozm. 68 (4) Jak w temacie. Poproszę o zdjęcia na maila: lacerta@onet.pl Lacerta wózek etno (1) jeżeli oferta nadal aktualna proszę o zdjećia i co wchodzi w skład zestawu?... KaSka Kupię figurki Littlest PetShop (4) Oferty proszę na maila :) Agusia:) Karta na urodziny PILNE! (14) Dziewczyny zupełnie wyleciało mi z głowy!!! Moja mama w niedzielę ma urodziny... ciascioo Chętnie przyjmę... (1) ... jeśli ma ktoś może kaszki nestle takie jak dawali w streetcomie. Niestety... sandrulka25 Kupię piaskownicę (2) Plastikowa, zamykana olgasw KUPIĘ ŁÓŻECZKO model RADEK VII kolor TEAK lub model EWELINA II (7) pilnie rybcia6 kupie buciiki mogą być lakierki 18-19 pilne!!! moze ktoś ma albo pozyczyc na raz na chrzciny (1) ale sie obudzilam, dziecko za pare dni chrzest a ja zapomnilam:) moze ktos ma... ewciak Ciuszki na jesień dziewczynka 104-110 -kupię (5) Teraz gdy lato w pełni zazwyczaj zaopatruję się w rzeczy na jesień/zima ,... Colorwomen Poszukuję opiekunki (2) Witam, Poszukuje opiekunki dla swojego synka. Praca od... Joasia833 STRÓJ KAPIELOWY 110 - dwuczesciowy KUPIE (8) ma ktoras z was do sprzedania stroj kapielowy dwu czesciowy najlepiej tak na... bisia233 Kupię bluzę dla chłopca rozm. 92 (6) Kupię bluzę dla chłopca w bardzo dobrym stanie, rozpinaną rozmiar 92.... mimoidus