kupię ubranko na chrzest (12) Poszukuję ubranka na chrzest dla dziewczynki która bedzie miała 3 miesiące i... marta00116 Kupie leżaczek fisher price oraz kołyskę Simplicit (17) Kupię leżaczek fisher price ale taki do 18 kg oraz kołyskę Coneco Simplicit... eldomisie kupię jeżdzik pchacz interaktywny (1) Moze ktos ma? tak do 50 zlotych;-) coca cola
Krzeselko do karmieniai KUPIE (9) hejka. ma mmoze ktoras was do sprzedania krzeselko do karmienia cenowo tak... bisia233 kupie fotelik rowerowy (1) kupie fotelik rowerowy uzywany tel 794522115 ania sukienkę (17) jak w tytule rozmiar 40-42,na chrzciny synka,dl midi..no i zeby jakos latwo... przyszlaMama ma ktoś okap kuchenny na sprzedaż? (11) jak w temacie Miranda kupie barjerke do wozka maclaren xlr pilnie (2) jak w tytule ma moze ktoraś z Pań z forum do odsprzedania barjerke do wozka... mamamajeczki Kupię wózek :) (2) Witajcie :) w końcu zdecydowaliśmy się na zmianę wózka i szukamy spacerówki... ciascioo STOKKE XPLORY (2) Czy ma któraś na sprzedaż ten wózek? nascimento Tort na roczek (lipiec) (19) Dziewczyny mam poytanie, czy któraś z was robi torty na roczek i jest z... madziara84 Garniturek 62-68 bądź coś eleganckiego :) (7) Kupie NIEDROGO garniturek lub jakiś inny elegancji komplecik dla Chłopczyka... Anka0310 Kupię fotelik samochodowy 9-18kg (5) Tak jak w temacie, jeśli ktoś posiada taki fotelik w bardzo dobrym stanie to... paulyn Krzesełko do karmienia Ikea- Gdynia (2) jak w tytule. anielkowamama Kupię krzesełko do karmienia chicco polly 2w1 (1) Ja w temacie, np. safarii albo w pomarańcze. Stan bardzo dobry/bardzodobry-... dedes Siatka do wózka (5) Dziewczyny moze któraś ma na zbyciu siatkę do wózka. Bardzo chętnie przyjmę... beata408 kupię białą kszulę dla chłopca rozm. 62 (4) albo pożyczę na przyszły weekend :) efcia Chetnie kupie lub wymienie sie na cos dla dziecka za bon IKEA (17) Może któraś z was nie będzie wykorzystywać bonu i chce sie go pozbyć to ja... Amelka Wesola szkoła i przyjaciele BOX do klasy 1 - odkupię chętnie (14) oczywiście chodzi mi o same ksiązki bo zdaje sobie sprawę , że ćwiczenia... rybalon :-) elektroniczna niania- kupie (3) kupię elektroniczna nianie prosze o ofert tutaj lub na maila jag1235@wp.pl *Jagoda*