kupie sandałki dla dziewczynki rozmiar 24 (8) no..:)jak wyzej.najchetniej z moich okolic zebym mogla odebrac. mała ciężarówka Kupię , sprzęt do hokeja dla syna 4 letniego... (6) CAŁY SPRZĘT ,KASK KIJEK , POPROSTU WSZYSTKO ewelin90 Kupię wózek spacerowy z regulowanym oparciem dla chłopca oraz fotelik od 15 kg. (3) foto i cene proszę na mejla nie zagladam tu zbyt czesto NOVA
kupię x-landera XA (14) witam, kupię x-landera wersję XA, najlepiej interesowałaby mnie wersja... micasia Kupię książki --saga o ludziach lodu-- Od tomu 25 DO kOŃCA (5) za normalną kwotę :) powiedzmy 2,50 za książkę :) kasia0075 Szukam opiekunki do dziecka :) (1) Witam serdecznie, powoli zaczynam poszukiwania opiekunki dla mojego... amelia1 PILNIE POTRZEBNA OPIEKA DO DZIECKA NA JUTRO!!! (3) Dziewczyny koleżanka desperacko potrzebuje na jutro opiekunki do 13... asia82 fotograf i kamerzysta na 21.10.2011r (38) Witam poszukuje fotografa i kamerzysty na 21.10.2011r najlepiej z jednej... czarnagd kulki sensoryczne tanio kupię (8) chętnie odkupię kilka kulek sensorycznych w bardzo dobrym stanie, niedrogo,... wiola1 garnuszek na klocuszek (3) kupię garnuszek na klocuszek fisher price w języku polskim Kami1234 oddam za dwa ptasie mleczka ciuszki dla chłopca od rozmiaru 68 do 80 (6) nie wiem dokladnie ile tego jest ale duzo, sweterki, bluzy itd. mama Szymona i Bartka poszukiwana sprawdzona opiekunka (4) Hej Macie może jakieś namiary na sprawdzone opiekunki, które z czystym... Izabela83 kupie hulajnoge dla dziewczynki 3 letniej (5) kupie hulajnoge dla dziewczynki 3 letniej patka19841 uczona słuchaweczka fisher price kupię! (2) witam jak w temacie :) jeśli ktoś chciałby sprzedaż zabawkę proszę o... Ela Szukam opiekunki Oliwa/Wrzeszcz (2) Witam serdecznie, powoli zaczynam poszukiwania opiekunki dla mojego... amelia1 kupię ubranka (31) Odkupię ubranka dla córeczki od rozmiaru 68 do 86. Kami1234 Czapeczke (14) Witam. kupie czapeczke z daszkiem nie drogo dla 2-miesiecznego Chlopca :)... Anka0310 Przewijak- CHETNIE WEZME DLA PRZYSZLEJ MAMUSI. (1) SLUCHAJCIE DZIEWCZYNY. KOMPLETUJE WYPRAWKE DLA ZNAJOMYCH BO WPADE MALA... bisia233 poszukuje opiekunki:) (2) Witam poszukuje pani która zajeła by sie moją córeczką:) może też być mamusia... marta0116 Kupię krutkie spodenki damskie rozm. 36/S (1) Jak wyżej. Jeansowe jak i materiałowe. Lacerta