Chusty,kapelusiki i inne na glowe dla dziewczynki (14) Dla Liwki:) mała ciężarówka tanio wózek spacerowy parasolka (1) kupie najwczesniej dam rade 20tego czerwca TANIO wozek spacerowy typowa... alwhitepearl kupie suszarko lokowke (10) Chce kupic suszarko-lokowke,moze ktoras z Was ma na sprzedaz,interesuje mnie... ania
Kupię sukienkę na 140 (3) Potrzebna mi elegancka,na ślub AgnieszkaS Kupie eleganckie buciki i eleganckieg bodziaka (1) Kupie dla chłopca elaganckie buciki do garnituru i bodzial równie elegacncki... nitusia25 kupie pidżamki dla dziewczynki na 122 m (7) poszukuje pidzamek dla coreczki na122 i troszke wieksze:) bisia233 Poszukiwany dj 10.09.2011 (1) poszukuje Dj na 10.09.2011. Oferry prosze na maila : annuska83@vp.pl ania83 Oddam 5 puszek nutramigenu za pampersy rozmiar 4 (6) Jak w temacie, do odbioru w wejherowie, Sopocie lub Gdyni. Ktoś chętny? ;-) Paulina smoczek 3 do butelki avent odkupię (7) odkupię nowy smoczek do butelki avent taki najszybszy chyba nr 3. pakowane... Asiek1 Kupię książeczki dla synka :) (24) o takie :) różne http://img811.imageshack.us/img811/8772/1616080041.jpg AgnieszkaS Zbieram nakrętki ze słoiczków bobovity !! Ktoś chce oddać???? (14) j.w przyjmę nakrętki po obiadkach, deserkach z bobovity:) Malutka22 kupię buciki dla chłopca rozmiar 19-20 (1) Szukam bucików na chrzest dla synka. Dziecko jeszcze nie chodzi,wiec mogą być... czika wozek (2) kupie wózes spacerowy z przekładanym siedziskiem 510054028 emodrzew Fotelik rowerowy (1) Kupię fotelik rowerowy montowany do ramy. ecik@infinity.net.pl Cross strój pirata na 122cm kupię ew,większy mogę sobie zmniejszy:) (1) Jak w temacie, potrzebuje dla syna na przedstawienie ,tanio kupię:) agalu kupie pająka do wózka (8) kupie pajaka do wózka. zdjeci prosze na karolina.bisko@wp.pl najlepiej od... bisia233 Kupię zabawki dla córeczki. (9) Jako młoda mama nie mam wiele czasu na szukanie ofert dlatego wymyśliłam taką... LidkaJ Kupię pumpy i czapki 86 (10) chłopczyk :) czapki z H&M :) AgnieszkaS buciki dla dziewczynki złote lub srebrne (9) kupię buciki dla dziewczynki najchętniej złote, ewentualnie srebrne:)... inka.ja Kupię ciuszki Hello Kitty 12-18 miesięcy (12) proszę o oferty Justyna :-)