Szukam tanio spodni dresowych do raczkowania na 80/86 (1) W sumie to chyba bardziej 86 bo z H&M mały nosi już 80...więc z innych firm... AgnieszkaS Kupie skóry 140 i 152 dla córek (3) jw tylko w bardzo dobrym stanie agusia8211@wp.pl aga8211 kupię ubrania dla 12 letniej "puszystej"dzieczynki (4) Może ma ktoś do sprzedania ubranka dla dziewczynki przy kości na 152cm... mama
kupie nowe balerinki rózówe 24 rozmair (2) jak wyzej kupie nowe jasno różowe balerinki w rozmiarze 24 kupilam na allegro... huanita Surreal z Avonu - ktoś chce się pozbyć? (1) Ma któraś z Was perfumy Surreal z Avony i chciałaby się ich pozbyć? Nie chcę... Skowroniasta Kupię ubranka dla chłopca na 92-98 (22) Jak w tytule ania Ma ktoś do sprzedania 2 cz. sagi Millennium? (3) j.w. - Dziewczyna, która igrała z ogniem poszukuję w tańszej cenie niż w... Gosiaczek79 Gina Ford "Jak usypiać" (3) Może któraś z Was forumki chciał by sprzedać tą książkę. Nigdzie nie mogę jej... AniaŻ Szukam stelaża do wanienki (5) Szukam stelaża do wanienki może ktoś ma do sprzedania? Jagoda kupię bluzę dla dziewczynki (11) kupię bluzę dla dziewczynki, rozpinaną w ciemnym kolorze (czarny, granat,... Salambo kupię ładny krawat na rozm.92-98 (5) witam potrzebuję ładnego krawatu dla synka, w sklepach są z koszulami, a... Cytrynka 007 Kupię ubranka H&M dla chłopca od rozmiaru 86 w górę (14) Kupię tanio ubranka w dobrym stanie firmy H&M dla chłopca od rozmiaru 86 w... ciascioo Kupię łóżko piętrowe (3) Kupię łóżko piętrowe, dla dwójki dzieci, chętnie używane i niedrogie. Teresa Kupię kamizelki na ok 38/40 oraz 86 dla syna (24) Kamizelki damskie ciut dłuższe,lub długie,swetrowe Chłopięce także sweterkowe AgnieszkaS Czy któraś robi torty tradycyjne? (4) Chodzi mi o tort z dekoracją na maśle, nie typu angielski z elastyczną masą. mammamia szukam spodenek na około 92/98 dla dziewczynki (5) potrzebuję dla mojej małej kupić kilka par spodni w rozmiarze 92 może 98 to... shelby ROLKI (8) Odkupię niedrogo damskie rolki w rozmiarze 41-42. ilona2319 dla chłopaka 98-104 (4) bluzy,sweterki spodnie i koszule z długim bądz krótkim dla chłopacha rozmiar... przyszlaMama Kupie body na krótki rękawek chłopczyk 86-92-98cm (9) Jak wyzej kupie body kr rekawek.propozycje prosze kierowac tu badz na maila Monika20 kupię ciuszki dla chłopca 3-6 mcy (10) jak w temacie - body, pajace, czapeczki. proszę o zdjęcia i ceny na... kangurzyca