Kupię bolerko 80-86 (18) JHak w temacie proszę o oferty na meila dejwucha@gmail.com Dejwi Czy ma ktoś do oddania stare aparaty? (4) Witam, rodzina poprosiła mnie o prośbę w szukaniu starych aparatów... colorwomen Kupię kilka rzeczy z BETTERWARE (4) Ktoś handluje? AgnieszkaS
kupię body z krótkim rękawem (10) jak w temacie , rozm 74 Madziulka kupię nosidełko baby bjorn (4) w dobrym stanie Becik27 kupię garniturek na chrzest (2) kupię garniturek na chrzest, chyba na 74 cm - synek jest dość duży,... Salambo Czy ma ktos na sprzedaz poradniki nt wychowania itp:) (2) Cos, jak mowic dziecku - NIE i tym podobne historie, nt wychowania 2-3 latkow... kasiaczek zamienie (1) Hej dziewczyny :) mam pieska HUSKY na biegunach, moja Majcia dostała go na... Olcia87 czy ma ktos niezbędne ciuszki po swoim synku np.na 3-4 latka?gg moje 25043752 (1) witam przyjme ciuszki dla synka jak by ktos miał niezbędne na 3-4 latka... Ja Kupię spacerówkę (30) Hej. Chciałabym kupić spacerówkę dla córeczki taką z regulowanym oparciem... sandrulka25 Kupię elegancki sweterek, bolerko r. 80 cm i kapelusik (14) Kupię elegancki sweterek, bolerko r. 80 cm do srebrnej sukienki - najchętniej... Sara-03 fotelik samochodowy od 9 kg (4) kupię fotelik samochodowy od 9 kg, w rozsądnej cenie grzabla wózek rok po roku (9) może któras ma na sprzedaż wózek rok po roku? koleżanka pod koniec maja... Mała757 Kupię BLUZY dla dziewczynki 86-92 cm (1) j.w. interesują mnie bluzy ze ściągaczem przy rękawku i na dole, poproszę o... Nusia Dobra spacerówka? (15) Dziewczyny chce kupić spacerówkę. Nie mam pojęcia jaką wybrać. Nie wiem czy... Berenika Buty sportowe tj. Adidas, Puma, Nike, rozm. 29 dla córki (ew. unisex) - kupię. (5) Drogie forumki, może któraś z Was ma na zbyciu buty, tak jak w tytule,... nikitta23 Kąpielówki dla chłopca na 6 lat (1) Dla chudego, najlepiej zawiązywane w pasie albo z gumą:) Myślę, że rozmiar... kobietaznadmorza Garniutr dla dwu-latka kupię! (2) Kupię w dobrej cenie i w dobrym stanie garniturek dla synka. agusia-gdansk czy ktoś ma paragon na biały kapelusik z HM? (2) kupiłam małej kapelusik i jednak jakoś mi się nie widzi - a paragon... Sara-03 Poszukuję Barbapapy:) (17) dokładnie spodenek z H&M, rozmiar 74 albo 80cm. Anna1979