PILNIE! potrzebuje kafelkarza, malarza - błagam!!! polećcie kogoś (23) Jak w temacie... poszukuje godnej polecenia osoby,firmy która w miare szybko... asik Mama z 2-latkiem wynajmie małe, niedrogie mieszkanko lub pokoik. (4) Jak w temacie, szukamy pokoju, lub małego mieszkanka do wynajęcia, z braku... Mama kupię spacerówkę x-lander XA (4) Może ma ktoś na sprzedaż spacerówkę x-lander XA? interesuje mnie wersja 2009... Kasia
Kupię Szczeniaczka Uczniaczka (6) Tak jak wyżej propozycję prosze kierować na sandrulka10@o2.pl Prosiłabym w... sandrulka25 Kupię spódnicę ciążową rozm. 40:) (1) Tak jak w tytule - poszukuję ciążowej spódnicy, najlepiej z jeansu w... Monika zamienię serpentyny i czapeczki urodzinowe na... (4) Witam zamienię 40 rolek x 18 sztuk serpentyn na małą paczkę pampers 2 (koszt... madzia83 Kupię spacerówkę-parasolkę :) (12) Wymagania: - stan bardzo dobry, - łatwo dostępny kosz -nielatające rączki... kkasia1 Kupie plaszczyk ,marynareczke ,grzybek z nexta :) (5) Jak w temacie ,w rozmiarze 1/5-2 latka lub 2-3 ,zalezy od dlugosci rekawka... wioleta kupie ozdoby do akwarium (5) interesuja mnie jakies domki itp.poporsze o oferty z fociami na mial... ja KUPIĘ KURTKĘ WIOSENNĄ DLA SYNKA (3) jak w tytule.....ROZMIAR 86-92 Mój mail: monikakrzewska@wp.pl moniall Kupię autko,które można prowadzić (7) Teraz robi się ciepło i szukam czegoś takiego lub podobnego dla syna,by ta... AgnieszkaS Słowo jest w człowieku ,Jan Miodek (1) Czy ktoś ma tę książkę do sprzedania bądż wie,gdzie mogę ją kupić ? Saska173 stroj na wesele xl pomocy! (21) dziewczyny blagam poprosze o porade, za tydzien ide na wesele i chcialabym... czarnula25 Sandałki Nike rozm 20 lub 21 dla chłopca (1) jak wyżej AgnieszkaS kuppie kettlera rowerek bez kółek (5) taki odpychacz paulsiez pampersy 3 na 4 (3) zamienie pampersy DADA rozmiar 3 na pampersy DADA z biedronki rozmiar... misia.pl KUPIĘ EXTRA SUKIENKĘ NA 104-110 NA KOMUNIĘ!!! (10) jak wyżej oferty na maila beatapawel7@wp.pl beti kupie niedrogo ubranko do chrztu dla chłopca 80-86 (2) witam! poszukuje na czerwiec ubranka wiosennego na chrzest dla chłopca rozm... alwhitepearl Kupię czapeczkę i buciki dla chłopca 68/74 (5) Kupię buciki długość wkładki ok.11/12 cm białe/błękitne/granatowe/czarne i... alfaluna skuter ma ktos na sprzedaz? (1) poszukuje skuter 50tke :) alwhitepearl