Kupię body dla dziewczynki r.74 :) (8) Jak w temacie. Oczywiście proszę o oferty atrakcyjne cenowo :) Proszę... MamaMarty gdzie w 3mieście można na żywo zobaczyć wózek Jogger jogging ? (4) bardzo prosze o podpowiedź, bo chciałabym przymierzyć mojego chłopaka... Cytrynka 007 do wozka mura :) (5) śpiworek czarny albo osłonke na nozki :) przyda sie tez folia do spacerowki... karollla
kupię coneco traper lub inną spacerówkę w kolorze różowym (3) jak w tytule :) chciałabym żeby wózeczek był różowy (nie koniecznie cały-może... nanana Kupię sukienki ciążowe lub tuniki. (27) Tak jak w temacie, kupię sukienki ciążowe lub tuniki, mile widziane również... Urwisek KUPIĘ !! sterylizator Tommee Tippee (12) Hejka chętnie kupię sterylizator Tommee Tippee na kilka butelek, dokladnie... jonka6 Fotelik kąpielowy (9) Kupię fotelik/siedzisko kąpielowe np.takie jak w linku... ciascioo kupię pajace 74 z okolic Przymorza (12) Kupię ładne, zadbane, pajace. Rozmiar 74. Dla chłopca. Z Przymorza,... Miranda Kupię spodnie dla dziewczynki (5) Jak w temacie. Rozm. 2-3 lata gosik14 Kupię spódniczkę dzinsową... (1) ...ołówkową ,kilka cm za kolano,nr 42, najchętniej ze sklepu Carry. zamia Szukam samochodu do wynajęcia na kilka dni (6) Dziewczyny, piszę oczywiscie na RiD, bo na innych forach nie ma tylu ludzi co... Daria_982 kupie sanki z oparciem (1) Kupię sanki z oparciem !Pilnie ;) madziaaalenaa SPRZEDAM. Buty rozmiar 39. NOWE. Daichmann. (2) NOWE buty,rozmiar 39. Z Daichmanna. Czerwone w białe grochy.... Rossi125 Kupie kuchnie plastikowa dla dziecka (2) poprosze o oferty pinkusia86@wp.pl ja Kupie firanki do pokoju dziecinnego!!! (11) Witam kupie firanke do pokoju dziecinnego dla chlopca moze byc w kubusie... Monika20 zywnosc eko lub od "chlopa" (7) chodzi mi o domowe przetwory, jajka od kur, ktore wiedza co to dzdzownica itp... musztarda Robi ktoś może bizuterię srebrną z bursztynem? (8) Tutaj wszystko można znaleźć więc pytam:) Mam kolczyki, a potrzebuję reszty :) kkasia1 Kupię kurtkę dla chłopca h&m (4) Witam, szukam kurtki takiej jak w linku albo podobnej... ciascioo Kupię chodzik (zwykły, nie pchacz) (24) Kupię chodzik używany, ale nie pchacz ani jeździk, tylko zwykły chodzik. Nie... Daria_982 Kupie kuchnie plastikowa dla dziecka (2) poprosze o oferty na maila pinkusia860511@o2.pl ja