Torebke wieksza ,w stanie bdb. (11) Kupie torebke damska jakas wieksza,najlepiej zarna albo szara :) w stanie bdb... malaniunia kupie zabawki (22) mam 6 miesieczna coreczke kupie zabawki skoczka itp dodo7405 Kupię ciuchy dziewczęce r. 146-152 Wiosna/Lato (5) Jak w temacie :) Albo pojedyńczo albo paka :) MamaMarty
Kamyczek na nocniczku-kupię (4) Chciałabym odkupić ta książeczkę, może ktoś ma na sprzedaż? beti1 ma ktos na zbyciu akwarium? :) potrzebuje dla zolwia :) (2) tak ja w temacie, moze byc nawet nieszczelne bo to zolwik ladowy :) iza mini niebo 68 74 80 sukienka chrzest (5) poszukuje sukienki na chrzest firmy mini niebo dodo7405 Kupię fotelik samochodowy Maxi Cosi Pearl 9-18 kg (1) Jak w tytule, chętnie odkupię fotelik Maxi Cosi Pearl 9-18 kg, oczywiście... Karina kupię orbitrek (3) Oferty proszę wysyłać na maila monika_g@vp.pl Pozdrawiam :) nika84gd kupię krzesełko do karmienia (5) jak w tytule... za rozsądną cenę :) Jazzowa body i pizamke na 92 dziewczynka (8) kupie jak wyzej body najlepiej krótki rekaw i pizamki na rozmiar 92 w stanie... misia24 przewijak i wanienke (9) witam jak w temacie - dla chłopca czekam na propozycje katah84 Kupię spodni H&M mama, r. 38 (8) jak w tytule oferty prosiłabym o przesłanie na maila saga914@wp.pl saga Kupię wózek najlepiej 3w1 ;) (6) Kupię wózek ;) najlepiej z gondola, spacerowka oraz fotelikiem z mozliwoscia... AgaAmelka Wózek- spracerówkę- PARASOLKĘ (2) Chcę zakupić wózek - parasolkę. Nie mam jakiś preferencji jeżeli chodzi o... mama_malucha Ubranka dla dziewczynki 98-104 (7) Dziewczyny odłożyłam trochę grosza z składania kartek co prawda nie dużo... filmy dla dzieci z serii "Było sobie życie ..." odkupię na DVD lub VCD (4) chętnie odkupię za rozsądną cenę jeśli komuś są już zbędne , może ktoś ma... rybalon spiwor do wozka (1) Witam kupie spiworek do wozka,zimowy,w miare cieply jesli chodzi o... Joasia833 spodnice H&M rozmiar 38 (5) taka http://img268.imageshack.us/img268/740/spodnica1z.jpg Uploaded with... ola KUPIĘ WSZYSTKO DLA DZIECKA-łóżeczko,wózek,..... (31) Tak jak w temacie jestem na 0 także muszę wszystko kupić począwszy od wózka... mambalynka krzesełko uczydełko (1) Kupię krzesełko uczydełko w wersji polskojęzycznej bądź dwujezycznej(pol-ang)... MartuS