Kupię KLIN z dużym kątem pochylenia dla dziecka z refluksem, PILNIE!!! (4) Jak w temacie / GDAŃSK. Agusia:) kupię strój księżniczki 116-128 (4) jw, najchetniej z gdyni lub rumi, oferty ze zdjeciem prosze kierowac na... lenka chustę nosidełko kupie (9) Dziewczyny chętnie odkupie nie drogo chustę nosidełko dla Poli poprostu w... Oli_AG
Kupię krzesełko do karmienia (2) Fisher Price,bądź Chicco Polly AgnieszkaS kurtke zimowa dla corci na 86cm i leginsy na 92-98 kupie tanio:) (2) j.w. prosze o propzycje jesli ktos ma pilnie Kupię torbę na laptopa (2) J/W, kolor czarny Majka123 Elmo - zabawka interaktywna (4) Poszukuję Elma ale nie zwykłego pluszaka tylko takiego co się śmieje, albo... agalu KUPIĘ TELEFON dla faceta :) (7) kupię telefon nie musi być jakiś super extra :) wazne zeby byl sprawny nnacia kupię tanio łóżeczko w bardzo dobrym stanie (9) jak w tytule. Barbara kupie buty dla córci 20-22 (8) j.w. długość wkładki 13-14cm intersuje mnie kalosze, połbuty, adiasy i inne... ja Kupię Motorole V3 (1) witam jak wyzej mama kupię buty Ecco (5) Kupię butki Ecco rozm 23-24. O takie buty mi chodzi:... Dyta52 kupie podgrzewacz do butelek (7) jak w tytule ale najlepiej z gdyni lub wejherowa lub okolic:) Yasmine87 kupie wozek (3) kupie spacerowke taka na zime nie drogo kasia Bebilon Pepti 2 (3) jak w temacie. Gdynia anielkowamama gry na play station 2 bardzo proste dla 4-latka kupie (6) jak w temacie. najlepiej w gdyni emi3city nnt był ktos ostatnio w ikei i widzilał .....a może ktos ma na sprzedaz (6) na wyprzedazy jakies regały np:... Yasmine87 Fotelik Chicco (2) Kupię fotelik Chicco Key 1 9-18kg. ola Kupie Łóżko (8) Kupie łóżko,nie musi byc super nowoczesne byle zeby bylo w dobrym stanie ania Kupię Bebilon Pepti 1 (1) Jak w tytule, na terenie Gdańska Agusia:)