Ubranka dla chłopca (6) Kupię ubranka dla chłopca od rozmiaru 74 w górę. Ceny i zdjęcia najlepiej na... ciascioo Kupię grill elektryczny ariete (3) JAK WYŻEJ W BARDZO DOBRYM STANIE . ewelin90 KUPIĘ ŚPIWOREK DO WÓZKA QUINNY (2) Tak jak w temacie kupię śpiworek quinny do wózka. Oferty proszę kierować na... linka1120
Czy ktoś udziela korepetycji z j.polskiego? (1) j/w Muszę napisać pracę a sama jakoś nie mogę ruszyć. Chętnie 'wezmę' z... palla86 Kupię strój karnawałowy dla córci, rozm. 92/98 (1) Jak w temacie. Oferty proszę kierować na maila: maritiki@op.pl Ewela25* bluzke wizytowa na 3.5 latke (5) witam! poszukuje bluzeczki wizytowej na 116 110 cm pasujaca do granatowej... alwhitepearl kupię kozaki damskie ,obcas max 7cm--rozm, 40 (9) jesli macie takie rozm, 39-40 to proszę o ofertę, oczywiscie nie za drogie :) kasia0075 zabawka do wózka (1) kupię zabawkę do wózka dla dziecka siedzacego alwhitepearl Gucci Envy 100ml, tylko oryginał!!! (1) Kupię (właściwie mąż kupi :-)) malutki perfumik, 100ml Gucci Envy, tylko... ania Mleko Gerber 2 (10) Może któraś z mam dostała się do kampani tego mleczka? Chętnie odkupię w... palla86 Kupię sukienkę rozm.80 (8) j.w. może być troszkę większa,chodzi mi o taką bardziej elegancką,na... Nusia Kto mi zrobi szopkę drewnianą (4) Poprzedni wątek zablokowany :/ - mniemam, ze nie zaznaczyłam w KUPIĘ Kto... Miranda Kupie bluzy bez kaptura roz 68/74/80 (9) Okazalo sie ze moja mala powyrastala z wszystkich bluzek. Moze macie jakies... sanszajn kombinezon dla chłopca roz.98 (1) W imieniu koleżanki poszukuję kombinezonu dla chłopca w rozmiarze 98, mogą... beti1 Kupię gitarę, stan idealny, gdynia - najlepiej czarna (1) artann.gdy@wp.pl ania przyjme (1) przyjme dla osoby ktora dopiero wprowadza sie 'na swoje' kuchenke z... mama kupię pałąk- grzechotkę do wózka, leżaczka (6) jak wyżej Anciaaa Odkupię bujak z Ikei (4) Chętnie odkupię stary model bujaka z Ikei w kształcie księżyca. Z góry... ZielonoMi kupie jezdzik wielofunk.dla dziewczynki (4) kupie jezdzik dla dziewczynki w bdb.stanie:) agnieszka78 przebranie anioł i pasterz (11) kto wie - gdzie można w trójmieście dostać jakieś za rozsądną cenę? a może... wmp12345