kupie fotelik od 9kg (5) potrzebuje drugi "awaryjny" fotelik, moze macie jakiś niepotrzebny w dobrym... Kropka-M Zdrowotne buciki do nauki chodzenia (7) meil : madziaaalenaa@wp.pl madziaaalenaa stroj, przebranie SpiderMan 116-122 (9) dla synka kolezanki! moze ktos posiada na sprzedaz? piegoosek
Kupię książeczki (1) Kupię książeczki z kolorowymi obrazkami, najlepiej ze sztywnymi kartkami.... yecath kupię śpiworki do spania na 0-6 bawełniane, czapeczki do kąpieli dla niemowlaka i śpioszki na 56 dla dziewczynki (21) prosze o emial ewulka6@tlen.pl ewciak Kupię Osadników z Catanui (2) Gra planszowa, może ktoś ma ??? Kontakt: jadoma@wp.pl lub tutaj dedes Chętnie odkupię krzesełko do karmienia ze stoliczkiem 2 w 1 (1) Tak jak w temacie ;))) Nie musi być w super stanie, ważne żeby spełniało... Daria_982 Kupię termoopakowanie pasujące do butelki MAM, niekoniecznie tej firmy. (2) Może być większe, np aby słoiczek się zmieścił itp. Może ma któraś na... kasiaczek231 KUPIĘ wizytowe sukienki na 104 cm (2) j.w. :-) zdjęcia i ceny poproszę na maila monika_g@vp.pl Pozdrawiam :-) nika84gd FOTELIK MAXI COSI TOBI (7) j.w. bardzo prosze o informacje na maila pm.braun@wp.pl pati25 kupię supermarket ;-) (3) http://allegro.pl/smoby-elekt-supermarket-sklep-waga-kasa-wozek-i1287512100.h... beti Kupię bawiskoczka FP (5) Świnke i Słonika :)) AgnieszkaS Kupi huśtawkę (4) Kupię hustawkę podobną jak w tym linku... Madziulka Odkupie niedrogo pajacyki do spania i body z dlugim rekawem roz 68/74 (20) Potrzebuje kilka pajacykow bo moja mala wyrosla mi ze wszystkich. Takie do... sanszajn Kupie łóżeczko (5) zależy mi na tym aby było z szuflada zakrywana Ania-Gd Kupię AKCESORIA. (5) ->torbę do wózka-pojemną;) , ->śpiworek do spacerówki-cieplutki. Pati Fontanna playskool (3) Kupię w rozsądnej cenie fontannę playskool. Czekam na propozycje. Mamasia garnuszek klocuszek kupię (4) może ktoś chciałby sprzedać? albo może jeszcze jakies inne zabawki dla... flora Kupię garnitur do chrztu (12) Na rozmiar 68cm. Albo jakieś inne ubranko dla chłopca do chrztu Może ma... agusia1394 KUPIE WOZEK SPACEROWY TEUTONIA COSMO (1) WITAM JAK W TEMACIE , O OFERTY PROSZE NA MEILA karolinarybka@o2.pl, pozdrawiam MAMAMAJKI