Poszukuję body rozmiar 92/98 (12) Witam czy ma ktoś z was do sprzedania za nieduże pieniądze body z długim... Kasiulina Kupię długi sweter 38/40 (39) do połowy ud. Może ma ktoś na sprzedaż? AgnieszkaS Kupię pajaca welurowego na święta 6-9mcy (52) Ponieważ strasznie zachorowałam przez AgusieGda ;p na takiego pajaca z... Aga
KUPIĘ leżaczek / huśtawkę (1) Bardzo proszę o przesłanie realnych zdjęć i ceny na malla8@wp.pl katikati kurtkę zimową dla chłopca 86/92 kupię! (1) Oferty ze zdjęciem przesyłajcie na adres jolka1985@op.pl jolka1985 KUPIĘ JEZDZIK DISNEY, SAMOLOT ZE SMIGIEŁKIEM MICKEY (6) JEZDZIK JEST JAK SAMOLOCIK MA SMIGŁO KTÓRE SIE KRĘCI I SIĘ SWIECI... ewelin90 Kupię nosidełko dla lalki/ fotelik (10) Jak w temacie. Oferty proszę tutaj bądź na m.k23@wp.pl gosik14 kupię zimową kurtkę lub kombinezon dziewczynce, rozm.98 (5) jak w temacie, jeśli ktoś ma coś, proszę o info z ceną i fotami na maila :) wmp12345 Kupie spiworek do Maclarena (1) JAk w temacie, jezeli ktos chcialby sprzedac to poprosze oferty najlepiej na... misia83 kupie spiworek mutsy najlepiej w kolorze team ocean (1) jak w temacie wioleta Odkupię nosidełko! (17) Mam dość ciągania wózka do samolotu :/ do tego wciąż mi gubią folię... AgnieszkaS Kupię siedzonko do kąpieli :)) (19) Jeżeli któraś z was chciała by sprzedać to ja chętnie kupię:)) bardzo proszę... Malutka22 Kupię śpiworek do spania, do wózka, piżamki (1) j/w śpiworek do spania - dla dziewczynki taki grubszy - dł ok 90-100 cm... Sara-03 kupie:kurtke bardzo ciepła dla dziewczynki oraz sweterki,bluzy,80,86 (10) kurtek typowo na zime z kapturem rozmiar 80,86 oraz sweterki ale nie na... mała ciężarówka kupię kozaki ecco rozm. 23 dlachłopca (5) Jak wyżej mój meil to joanna21j@interia.pl Joanna26j Ma ktos na sprzedaz termoopakowanie TT? (13) Ma ktos na sprzedaz termoopakowanie TT w rozsadnej cenie? Kupie:) Najlepiej... kasiaczek Kupię czapkę (3) Dziewczyny czy któraś z Was może robi takie, lub podobne czapy?... mamawiki Kupię pływającego hipopotama Tomy (5) Może komuś juz się znudził? Chętnie odkupię. Anka_Gda Kupię spódniczki jeansowe w rozmiarze 98-104 (4) Oferty proszę kierować na @ Majka123 Kupię kurtkę, bluzę polarową bardzo ciepłą 86/92 (2) j.w dla dziołchy lub unisex ewentualnie;-) Chodzi mi mniej wiecej o coś... jolga