KUPIĘ ubranka dla dziewczynki na r.92-98 (body dł rękaw, bluzeczki, spodnie i inne) (2) Jak w temacie. Proszę o foto na mail - martaa_rosaa@wp.pl letti Kupie spacerowke na pompowanych kolach!!! (4) jak w temacie zdjecia prosze na email Monika20 przyjmę/kupie pieska (16) Przyjmę/kupię szczeniaka, z którego wyrośnie niewielki pies. Jeśli ktoś ma... uxmal2
Kupię ciuszki na 116 najlepiej ze spajdermenem lub mc queenem :) (5) dziewczyny tak jak w tytule. Kupię ciuszki dla chłopca na rozmiar 116... styczniówka kupię kurtkę zimową 122-128 dla dziewczynki (6) zdjęcia poproszę na meila zaneta7524@wp.pl zaneta kupię kombinezon zimowy 104/110 dla dziewczynki (4) Hej kupie kombinezon zimowy dla dziewczynki dwu częściowy rozmiar 104/110... mika Gdzie kupie spodnie na szelkach ocieplane? (6) Takie wiecie jak od kombinezonu na rozmiar 80 dla córeczki? Tylko w jakiejś... mamawiki Kupię białe buciki rozmiar 19 (6) Kupię białe buciki rozmiar maks 19 jeżeli h&m to mniejsze 17-18 pilnie....:) beata_gdansk kupię x- landera (7) prosze o oferty na emial ewulka6@tlen.pl dziekuje ewciak Kombinezon jednoczęściowy kupię, dla dziewczynki - 86 (3) Chciałam kurtkę ale jednak zmieniłam zdanie :) poproszę oferty na maila... Martek Kupię sofę rozkładaną 2 osobową (1) Jak w temacie. Z możliwością rozłożenia i spania. Dość wąska, max 150cm... bogosiaa Kupię buciki Ecco dla chłopca r 28-29 (3) Jak w temacie buciki w stanie b.dobrym ewelin90 Śliniaki odkupię :) (5) Potrzeba mi takich z rękawkami,bo prać nie nadążam :P mój synek szaleje... AgnieszkaS REIMA- GDZIE KUPIĘ W TRÓJMIEŚCIE??? (1) CZESC, CHCIALABYM NA ZYWO ZOBACZYC KOMBINEZONY TEJ FIRMY- WIECIE MOZE GDZIE... Agatka* KUPIĘ KOZACZKI ECCO, GEOX LUB BARTEK DLA DZIEWCZYNKI ROZM.28 (2) Jak w tytule:-) Poproszę o oferty na ania.d27@wp.pl Ania Kupię śpiworek do spania od 6 m-cy dla chłopca (3) jak w temacie doka Kupię 15 kapsułek witaminy K+D (16) Kupię 15 kapsułek witaminy K+D beata408@op.pl beata gdzie kupie takie kozaczki (3) jak w temacie moze ktos widziam nie musza byc takie same moga byc podobne... Monika20 Kupię kurtkę na jesień rozm. 98 (1) Kupię kurtkę chłopięcą jesienną, na polarze, z kapturem, dłuższą, może być... Rina Kupię elegancki płaszczyk dla dziewczynki rozm.86 (5) Witam. Poszukuję ładnego płaszczyka dla córeczki. Podobają mi się wełniane... aanka122