kupie chodzik (12) dla chłopca asiunia5071 kupię niebanalne ubranka dziewczęce na 74 (6) dodam jeszcze, że chodzi o letnie ciuszki najlepiej żeby nie były różowe :) Salambo kupię ubranka r.86-92 z hello kitty H&M (5) spodnie, bluzy, bluzki, kamizelki ,sukienki ,tuniki, dresy oferty poproszę... vespa26
gdzie kupie pieluchy na basen? (11) jak w temacie . wiktoria Kupię parasolkę do wózka x-lander 2008-TURKUS (1) jak wyżej Aśka Kupię Inglesinę Trip lub inną leciutką spacerówkę. (12) Jak w temacie... Proszę o oferty na maila: maritiki@op.pl Ewela25* KUPIE WÓZEK ATLANTIC (4) KUPIE WÓZEK ATLANTIC prosze o oferty na maila dorris86@wp.pl malaniunia kupie hula-hop (7) jak wyżej kupie hula hop najlepiej jakieś z tych lepszych. amamaa pilnie sukieneczke do chrztu dla dziewczynki kupie (7) j.w. rozmiar 62 satynowa nie z polaru moniuszko.79@wp.pl monia13 Bugaboo-kupię (2) Kupię używany wózek Bugaboo cameleon lub frog atta9 Kupię lekką spacerówkę-parasolkę (19) Może ma ktoś do sprzedania coś leciutkiego??? Moje dziecko już co prawda... Ewela25* kupię ubranko do chrztu dla dziewczynki (5) Dziewczyny poszukuje ubranka do chrztu dla córci rozmiar 56-62 styczniówka gdzie kupie okulary słoneczne w Gdyni trochę lepsze niż ze straganu? (3) jak w temacie goralka Kupię leżaczek-bujaczek i/lub matę edukacyjną (10) Jestem zainteresowana kupnem leżaczka-bujaczka z pałąkiem i/lub maty... silence Kupię łuk do wózka-fotelika-łóżeczka (18) Najchętniej coś grającego :) Oferty poproszę na maila :) kw30@wp.pl Kasia31 Kupię kojec! (8) W rozsądnej cenie i stanie :) Poproszę oferty na maila marta.michalak@wp.pl Martek Kupię !! (1) Kupię fotelik coneco z adapterami do wózka coneco toledo madziaaalenaa ODKUPIE STOLIK I DWA KRZESELKA MAMUT (9) POPROSZE O OFERTY paulina123 Kupię ubranka dla dziewczyni rozmiar 92 (2) Witam , jestem samotną mamą i poszukuję ubranek dla córczki . Ma 86 cm... Mama kupię taki płaszczyk (6) kto ma na sprzedaż-niech da znać :)... okruszek_