Konsultant ślubny- polecacie kogoś? (8) Witam, szukam kompetentnego konsultanta ślubnego, nie chcę nadętego... Wazka_Matylda Oprawa Ślubu - kościół (7) Witam, Mam do Was pytanie drogie Panie i Panowie. Czy znacie moze jakiś... Grażynka dekoracje ślubne (7) Dziewczyny z jakich firm dekoracyjnych korzystałyście? Byłyście zadowolone?... patunia1990
Fotograf i orkiestra, dobrze i tanio ... są szanse ? :) (5) Poszukuję orkiestry, która zadowoli zarówno młodsze jak i starsze pokolenie... purple wystroj samochodu na slub (3) poszukuje białych dużych kokardek na ozdobienie samochodu na slub. czekam na... wiki Skrzypce/Chór (3) Możecie kogoś polecić? Orientujecie się jak z cenami? Kasia suknia ślubna na kobietę 175cm wzrostu, rozmiar 38-40 (4) Czy któraś z Pań ma może do sprzedania swoją suknię ślubną, która odpowiada... zosiasamosia17 sukienka dla wysokiej (11) Dziewczyny, przeglądałam, różne wątki, ale raczej są już mało aktualne. Czy... aaagusia88@wp.pl Gdzie obiad dla 10 osób? (6) Witam ! Chcę zorganizować obiad weselny dla 10 osób. Marzy mi się, żeby... Cayenne kupię suknię Pronovias Abaco lub podobną (5) witam, kupię suknię Pronovias Abaco lub w podobnym stylu, lekką i zwiewną,... annas sweetheart 5897 - KUPIĘ !!! (2) Najlepiej na wzrost 160 + obcas 10 cm oraz rozmiar 36. Proszę o kontakt... aga dj na 31 marca - wielkanoc (2) potrzebny, sala w gdyni a. gdzie kupię tanio suknię ślubną w wejherowie? (20) proszę pomóżcie dziewczyny zuza Czy ktos ma do sprzedania kiecke anny kary 36/38 (4) Jesli tak prosze dac znac ANNAKARA Poszukiwany kamerzysta 10,08,2013 (1) Witam poszukujemy kamerzysty na wesele, przygotowania, plener. Proszę... NATALIA dekoracja sali i kościoła (3) Potrzebuję jakiś poleceń osób/firm, które ładnie i nietandetnie udekorują... mikimouse do DJów - czy ktoś dysponuje wolnym terminem na wesele 10.08.2013 (7) Dzień dobry Czy ktoś z Państwa może dysponuje wolnym terminem na sobotę... zosiasamosia17 Nevada Reda - zespól nr telefonu (4) Potrzebny numer telefonu do zespołu Nevada, ktoś posiada może :) ? mika Poszukiwana skrzypaczka lub flecistka (18) 5 września moja siostra będzie ślubować w Kościele św. Mikołaja w GDYNI.... Betinka Jaki zespół na wesele (33) Jaki zespół polecacie na wesele. Słyszałem wiele dobrych opini o Bravoton.... Dawideo