Wesele w piątek (13) Cześć Wszystkim:) Chcemy zorganizować wesele w przyszłym roku w piątek... CzekoladowaPralinka Gdzie uszyć suknię ślubną? (1) Witajcie, pytanie jak w temacie: której krawcowej w Trójmieście warto... JotDe KUPIĘ - DEKORACJE DO KOŚCIOŁA SALI I STOŁÓW (2) Tak jak w tytule. Prosze przesyłać zdjęcia na mejla emilia90-90@wp.pl emmm
Nocleg dla gości weselnych (8) Cześć, macie może pomysły gdzie ulokować przyjezdnych gości? Organizuję... awdotia wykaz fajnych dj (58) poszukuję kilka namiarów na fajnych dj, którzy godni są polecenia. Tele,... necik Oprawa muzyczna do kościoła- poszukuję (5) Poszukuję oprawy muzycznej do kościoła na ślub 08.06.2012. badurenka szukamy fotografa (1) Witam, szukamy fotografa na nasz ślub oraz wesele, które odbędzie się... Narzeczony Fotograf na ślub.. (5) Witam.. :) Zaczynam powoli rozglądać się za fotografem, żeby później w... MamaKlaudii poszukiwany kamerzysta na ślub 06.07.2013 (1) Witam, szukamy kamerzysty na ślub i wesele, które odbędzie się 6 lipca 2013... ann POSZUKUJE KAMERZYSTY (4) Jak wyżej poszukuje kamerzysty na sierpień 2013r. oferty na mail:... Magda skrzypce na ślub (3) Poszukuję kogoś, kto potrafi zagrać utwory Lindsey Stirling - m.in.... Dorota1985 Wieczor panienski (4) Potrzebuje pomocy:-) Organizuje wieczór panienski dla przyjaciółki. Szukan... Sabbi Dobry kamerzysta (10) Potrzebuję kamerzystę na 29.IX. Prośba o pomoc do osób które korzystały z... Stefan Kupię suknię ślubną rozm. 44-46 (27) Szwagierka poszukuje sukni w podanym rozmiarze, jeśli ktoś ma taką na... marta maleńkie przyjecie weselne (10) Witam:) Chcemy urządzić bardzo skromne przyjęcie weselne - rodzice,... kawa_o_poranku Fotograf poszukiwany na 6 Lipca 2013 (3) Szukam fotografa z okolic Trojmiasta na slub ktory odbedzie sie 6 Lipca 2013.... :) Tanie nowe suknie ślubne w Trójmieście (2) Które trójmiejskie salony oferują niedrogie suknie ślubne?? marta1818 wesele w centrum gdańska- gdzie? (8) hej, jestem tu nowa i nie bardzo mogę znaleźć taki wątek czy był, jakie... Gosiaczek CASCADA angel poszukuje:) (5) poszukuję sukienkę jak w temacie na 172cm + obcas rozmiar 38-40 proszę o... mala:) DJ ORAZ KAMERZYSTA (10) Hej mam ogromny problem ze znalezieniem jakiegoś fajnego kamerzysty oraz DJ... Iwona