dla wykonujących bizuterie slubna :) (3) witam dostępność stroików jest dosc duza..ceny wahaja sie od 25-50... :)) Szukam dobrego fotografa i kamerzystę z pomysłem 06.08.2011 (18) Z narzeczonym planujemy ślub na 6.08.2011 roku. Wiem, że sporo fotografów i... Monika Rumia Odkupię używaną sukienkę PILNIE (43) Witam Jakiś czas temu założyłam wątek, z prośbą o oferty na sukienkę ślubną... ellin_5
Strój do karate dla 9 latka (3) Dziewczyny,potrzebuje pożyczyć na dwa tygodnie,może któraś z Was ma? Majka123 kupie suknie na slub cywilny rozmiar 34/158 cm (2) Kupie skromna, elegancka sukienke najlepiej bez trenu i kola w rozm. 34. Mam... agatek poszukuję firm dekorujących... (139) dziewczyny bardzo proszę podajcie mi nazwy firm które tanio i ładnie... kwiatuszka Szukam osoby do przystrojenia kościoła (2) Witam Poszukuje osoby,która zajęłaby się wystrojem kościoła w Pruszczu... menti@op.pl zespół (8) hej czy zna któraś z was fajną orkiestrę na wesele,potrzebuję na 08-09-2011 Natalia PILNE! FOTOGRAF NA 9 LIPCA 2011 (13) Witam! jak w temacie. Może jeszcze ktoś ma wolny ten termin. Natalia Poszukiwana fryzjerka na 23.06.11 Gdynia (1) Poszukuję dobrej fryzjerki na 23.06.11 w okolicach centrum Gdyni Pilnie... dama zespol muzyczny (16) Poszukujemy zespolu na wesele. Czy mozecie kogos nam polecic? katrinb79 Autokar dla gości (3) Witam, poszukuję autokaru dla gości weselnych na 16.09.2011. Na około 70... natalia Szukam operatora który nagra film z wesela 17 września b.r. (3) Proszę o oferty na maila marcinfracek@wp.pl Z góry dziękuję marcinfracek Dwa małe (około 25 osobowe) autokary na 20 sierpnia 2011 (2) Witam, potrzebuję w miarę możliwości tani transport gości z wesela. trasa... madziorek25 dekoracja kościoła (2) ślub k/Skórcza elina skrzypce na ślub pilne! (4) Dziewczyny pomocy potrzebuje skrzypce na slub 16-07-11 prosze o podpowiedzi i... aku Kupię woalkę (1) Witam, Kupię woalkę , najlepiej w kolorze ecru. ellin_5 Video filmowanie 20.08.2011 (19) Witam.Wiem,że zostało bardzo mało czasu,ale może komuś zwolnił się termin... Meegan ODKUPIĘ PUDEŁKA NA CIASTO (1) Witam! chetnię odkupię pudełka na ciasto. Czy ktoś takowe posiada zbędnne?... Kasia fryzjer na 30.07 z dojazdem okolice Gdynia Chwaszczyno Osowa (6) potrzebuje fryzjera z dojazdem do domu na 30 lipca, mieszkam w Kielnie,... hanka