Kupię suknię San Partick Bagdad (ewentualnie podobną) - rozmiar 32-34, na 160 cm + obcas (10) Jak w temacie. Jestem zainteresowana kolorem ecru-złotym. Kontakt do mnie:... rozmarynka odkupie ozdobę na auto...prosze o oferty:) (24) jw:)pozdrawiam baffi Kupię buty ślubne białe, 39-40 (5) Odkupię białe buty o rozmiarze 39-40, na obcasie max 3 cm, najlepiej bez... Moniika
Buty ecru z wyciętym palcem --gdzie kupię (3) moze znacie jakies sklepy - buty z odkrytym palcem ecru - do slubu- nie... magda Fotograf poszukiwany. (21) Szukamy fotografa z ciekawymi pomysłami i indywidualnym podejściem do... Madzia86 Kupię Bolerko, futrerko Ecru (4) jak w tytule ;) jesli macie do sprzedania to prosze o info , rozmiar 36-38.... Ania ratunku!gdzie kupie welon? (9) do slubu prawie 2 tygodnie, gdzie kupię welon krótki na terenie trójmiasta?... nagietek82 kupię White One 427 (2) Kupię White One 427, rozmiar 36/38, wzrost 168. Oczywiście może być... crazza Kupię bolerko ivory (1) Kupię bolerko ivory z rękawkiem do łokcia rozmiar 38 albo M aijka@wp.pl Aijka kupię diadem (3) dziewczyny nie chce welonu,a nie mam pomysłu na ozdobę do włosow,dlatego... miłka1 Kupię długie białe rękawiczki ślubne (1) Tak jak w temacie, długość conajmniej 40 cm, bez palców, białe. Proszę o... Earwen Kupię figurkę na tort (18) Cześć Dziewczyny! chętnie odkupię figurkę, proszę zamieśćcie zdjęcia tutaj... z_rozyczka odkupie zawiadomienia / Gdynia! (4) Witam, Moze jest juz ktos po weselu lub ktos komu zostaly niewykorzystane... kasiaczek Odkupię salę Filip w Osłoninie na 2010 r. (15) Witam, Odkupię termin wynajmu sali Filip w Osłoninie na 2010 r. w razie... wejber25 Kupię White One 160!!!! (3) Jak w temacie. Rozmiar 34-36, na 160 cm wzrostu, ale wymiary mogą byc inne -... rozmarynka Pomóżcie w wyborze - odkupię suknię (25) Mam ogromną prośbę. Po dłuuuuugich rozmyślaniach i obejrzeniu w necie miliona... rozmarynka odkupię wódkę Pan Tadeusz (1) Jeśli komuś została po weselu wódka Pan Tadeusz, chętnie odkupię słonecznik KUPIĘ SUKNIĘ Cosmobella 7151 (7) j.w. r.36 170cm, jest ona ze starej kolekcji, ale może ktoś taką ma? szukająca ;) odkupię kamizelkę bordową (1) Odkupię kamizelkę z musznikiem lub krawatem i chusteczką do butonierki w... Kamila Kupię Lornę (2) Chętnie kupię lornę rozmiar 38 (99cm w biodrach) na wzrost 174!!! Karolina