Krawcowa która uszyje sukienke (6) Poszukuje dobrej krawcowej która podejmie sie uszycia sukienki, do kolana.... Slubna DJ polsko-angielskie wesele (7) Witam, poszukuje DJa poslugujacego sie jez. angielskim - wesele lipiec 2016.... maya28 Bukiety (10) Dziewczyny poradzcie gdzie zamzwiacie swoje bukiety w gdansku KASIA
Szukam spowiednika (5) Szukam spowiednika, który nie zwyzywała mnie w konfesjonale ani się nie... abcd Szukam fryzjera na 5 września (1) Hej, hej Może kogoś polecicie? Tylko nie p. Ole Czerwińska bo ma termin... osoba prywatna Makijaż Ślubny (2) Szukam makijażystki ( z dojazdem - Gdańsk Wrzeszcz). Chodzi o makijaż... Kasia Poradnia rodzinna (1) Hej, gdzie w jeden dzień można załatwić poradnię rodzinną? Jakiś kontakt? ;) błaż Krawcowa- uszycie bolerka ślubnego (4) Czy może ktoś polecić dobrą krawcową, która uszyje bolerko ślubne, prosty... martus17k Poszukuję dobrego zespołu muzycznego na wesele 29.08.2015 (11) Proszę o jakiekolwiek informacje, lub namiary na pewno się odezwiemy. gosia Śpiew w kościele (3) Cześć, Możecie polecić kogoś z okolic Tczewa/Starogardu Gdańskiego, kto... mateusz Pilnie kupię welon (2) Za tydzień ślub a ja nie mam welonu :( poszukuje klasycznego, białego,... karla Fryzjerka, która zna się na kręconych włosach (3) Cześć dziewczyny. Wiem, ze wątek z kreconymi włosami już się tu przewijal... zakręcona Pomocy!! Fryzjer na 8.08.2015 (10) Poszukuję pilnie fryzjera który uczesze mnie na ślub 8 sierpnia br. Jestem po... zrozpaczona Fotograf na wesele 2016 - styl reportażowy (8) Hej, poszukuje fotografa na wesele w przyszlym roku - kogos kto robi... Magda Szukam fryzjera (1) Witam, poszukuję fryzjera na 08.08 na godzinę 09:00. Najlepiej z dojazdem do... magda Demetrios 933 (5) Witam. Czy któraś z dziewczyn ma może jeszcze do sprzedania suknie demetrios... Kamisia Bukiet ślubny Gdynia (3) Czy może mi ktoś polecić dobrą kwiaciarnię z Gdyni (Orłowo, Redłowo,... Kwiatki poszukiwany Dj Wodzirej TAŃCZĄCY z gośćmi! (11) Jak w tytule poszukuje dj'a wodzireja, który potrafi bawić się razem z gośćmi... :) Oprawa mszy świętej (4) Poszukuje pani która wraz ze swoim zespołem grała u moich znajomych na ślubie... Poszukuje Alkohol - gdzie jest obecnie promocja? (3) Witam gdzie teraz promocja na alkohol może ktoś podpowie. kasia