prosze o oferty sprzedaży chust
nie jestem zainteresowana kółkowymi i eastycznymi
00
Re: Kupię chustę
AgusiaGda
(16 lat temu)
dzisiaj kuzynka przywiozła mi chustę kółkową :) (pożycza mi - Jej synek nie lubi chusty)
Gabryś spał w niej jak Aniołek :) i tylko pojękiwał - tak jakby chciał śpiewać ;)
fajna sprawa taka chusta :)
tylko jeszcze nie opanowałam wkładania Go do chusty ;) (jakoś tak nóżki za bardzo mu wystają)
00
effcia
(16 lat temu)
Wejdź na chusty.info.
Tam na bazarku znajdziesz coś dla siebie, albo allegro
00
~agalu
(16 lat temu)
Ja chciałam właśnie sprzedąc hustę NAti mam piękną niebieska kupiooną nową, używaną ok.6 miesięcy
niestety właśnie dojrzałam na niej plamę odbarwioną jakby od domestosu czy coś ,plama ma ok. 3cm śrenicy:(
moim zdaniem to nie umniejsza jej walorów użytkowych
gdybyś była zainteresowana to mój numer gg
10895520
ja mam w domu chustę kółkową pożyczoną od kuzynki :) dokładnie taką :) http://www.chusta.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=111&category_id=12&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=29
i chustę-nosiedełko Infant Carrycot http://www.infant.com.pl/carrycot_infant.html :)
jednak chciałabym mieć jeszcze możliwość noszenia Gabrysia w pionie (tak najbardziej lubi) + posiadania wolnych rąk ;) dlatego też zamierzam kupić zwykłą chustę elastyczną :)
00
MiA_2008
(16 lat temu)
pentelka szyje chusty elastyczne - wiem bo mam :)
a cytrynka elastyka nie chce
00
AgusiaGda
(16 lat temu)
MiA - zadowolona jesteś z chusty?
00
adziula
(16 lat temu)
Agusia ja mam kolkowa i lezy nie uzywana, nawet nie potrafie do niej Mikolajka wlozyc, za to elastyczna jest swietna, mam zamiar dokupic jeszcze jedna albo moze skusze sie na tkana :)
00
Salambo
(16 lat temu)
no właśnie MiA jesteś zadowolona z tej chusty od Pętelki ?
ja się własnie zastanawiam nad chustą, bo wydaje mi się że najbardziej praktyczna jest w mieście, gdzie nie zawsze poręczny jest wózek, ja zaś mieszkam na wsi i nie mam problemu z poruszaniem się limuzyną ;)
00
AgusiaGda
(16 lat temu)
Cytrynka - czemu nie chcesz elastycznej?
ja jeszcze nie zgłębiałam tematu chust ;) ale cena tych elastycznych podoba mi się ;)
00
misia83
(16 lat temu)
Ja mam do sprzedania chustę-nosidelko carrycot infant, takie jak to:
http://allegro.pl/item791087236_carrycot_infant_najwygodniejsza_chusta_nosidelko.html
kolor ciemny róż (na tej aukcji k9) , chusta jest praktycznie nowa, dzidzia byla w niej ze 3 razy. zapraszam-cena 45 zl
00
~Cytrynka
(16 lat temu)
wiesz Agusia, bo one zmieniaja kształt
nasz Maciuś jest jeszcze malutki, ma 8 tygodni i potrzebuję stabilnego materiału, by trzymał dobrze główkę
najbezpieczniej nosić dziecko od 3-4 miesiąca kiedy główka trzyma już oś kręgosłupa
ja chcę nosić już teraz więc potrzebuje więcej stabilności
00
AgusiaGda
(16 lat temu)
czyli jeśli mamy nosić nasze maluszki-maluszki :) to lepsza chusta tkana?
00
adziula
(16 lat temu)
a ja uwazam, ze to ze chusta elastyczna zmienia ksztalt to akurat jej zaleta. idealnie dopasowuje sie do twojeigo i maluszka ciala a i przeznaczona jest do noszenia dzieci od samego urodznia- trzeba poprostu wiazac inaczej.
chusta tkana jest o tyle lepsza, ze material sie poprostu nie wyciaga i rozciaga z czasem. jest trwalsza!
00
iwonka_ika
(16 lat temu)
też chcę kupić chustę alę nie wiem czy Zuzi się spodoba, dlatego boję się odrazu wydać kasę. Najchętniej bym od kogoś wyporzyczyła sobie
00
~agalu
(16 lat temu)
Ja noisłam dziecko w chuście tkanej od 5 tygodnia:)
00
MiA_2008
(16 lat temu)
powiem wam tak - przyrownujac do chusty elastyczne z chusta.pl - ta od pentelki jest bardziej rozciagliwa (czyli juz wiem zeby mocniej sie opatulac)
oraz tak jakby miala miej rozciagliwe szwy
ale do elastyka z chusta.pl tez mam "ale"
wiem, podsumowujac, tak - ta od pentelki jest fajna
no i przede wszystkim ma super cene :DDD