Czy ma ktos moze do sprzedania dlugi welon wykonczony koronka ?Poszukuje bialego lub w kolorze natutalnej bieli. Moj adres to linka1120@wp.pl
00
Re: Kupie dlugi welon
~anuszka
(16 lat temu)
ja bede miala 3,5-metrowy welon wykonczony koronka w kolorze naturalnej bieli (do sukni probnovias lorna) ale do sprzedania dopiero w sierpniu
00
~umchi
(16 lat temu)
a do jakiej sukni, bo ja mam 4.5 m dlugi oryginalny do pronovias nepal
00
~mimi
(16 lat temu)
Do La sposa FRESA. Szukam wlasnie najlepiej 3,5 m w kolorze naturalnej bieli tylko, ze ja mam slub 31 lipca, takze sierpien to za pozno :( umchi a kiedy Twoj bedzie do sprzedazy ? Bo mysle, ze taki tez super by pasowal.
00
~Umchi
(15 lat temu)
ja już jestem po ;-(, zobacz sobie moja relacje slubna, tam widac welon ;-), wiesz ja chce sprzedac komplet, chyba ze suknia mi sie sprzeda to welon osobno sprzedam ;-)
00
~mimi
(15 lat temu)
Obejrzalam Twoja relacje Umchi i powtorze sie po innych w Twoim watku, ze wygladalas CUDNIE. Naprawde pieknie. Mam wizje fryzury podobnej do Twojej. Piekne zdjecia no a welon marzenie ;) Moze w najblizszym czasie zdecydujesz sie go sprzedac ;) Daj prosze znac, bo jest zjawiskowy! Pozdrawiam
00
chaberek-dodatki-slubne
(15 lat temu)
Hejka, wykonuje welony na zamowienie po cenach producenta, zapraszam
chaberek.dodatki.slubne@gmail.com
http://picasaweb.google.com/dodatki.slubne
00
~Umchi
(15 lat temu)
Bardzo się cieszę ;-), dzięluje za miłe słowa, jak zdecyduje sie na sprzedaz samego welonu to dam znac ;-)
00
~Umchi
(15 lat temu)
Bardzo się cieszę ;-), dzięluje za miłe słowa, jak zdecyduje sie na sprzedaz samego welonu to dam znac ;-)
00
steefler
(15 lat temu)
Chaberku czy masz już w swojej ofercie welony z koronką??