Szukam jeansow ciążowych na rozmiar S/M (mogą być używane) w rozsądnej cenie. Jesli macie proste spodenki, ktorych już nie nosicie proszę o info.
Pozdrawiam,
A.
00
Re: Kupie jeansy ciążowe S/M
justi30
(16 lat temu)
proponuje zajrzec na allegro,jest tam tego masa.tylko trzeba miec cierpliwosc:) Albo poszperac w ciucholandach choc tam trudniej dostac.mnie sie udalo ale fartem chyba.
00
JustynaArt
(16 lat temu)
W sklepie internetowym 9fashion są aktualnie promocje kilku modeli spodni. Ja kupiłam spodnie Suprell za 49 zł (+ niestety przesyłka 15 zł).
00
justi30
(16 lat temu)
na allegro taniej.ja dalam 22 zl a wygladaja jak nówki ze sklepu.
00
pychota
(16 lat temu)
ooo...prosze:) to lece szperac na allegro i w tym sklepie internetowym o ktorym piszecie:))) dzieki wielkie:))
00
JustynaArt
(16 lat temu)
Tylko dokładnie sprawdź wymiary. Ja na początku ciąży kupiłam na allegro fajowe spodnie z H&M rozmiar M, no i zaraz je sprzedałam, bo utopiłam się w nich. A były naprawdę super, w dobrym stanie, itd.
00
Dori
(16 lat temu)
zajrzyj do mnie - mam ten rozmiar firmówki
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=112661&t=112661
00
pychota
(16 lat temu)
Przeczytalam w Twoim ogloszeniu (Dori) ze chodzilas w nich do 7,5 mc i zastanawiam sie na ile mi wystarcza... nie ukrywam ze chcialabym spodnie w ktore wepchne swoj tyleczek i brzuch az do konca ciazy (teraz 24tc)... czy to jest wogole mozliwe????
00
Dori
(16 lat temu)
hm... ja tak chodziłam bo była później zima i miałam grubsze sztruksowe. Generalnie pownnaś się zmieścić bo one są zapinane pod brzuszkiem - tak baaardzo nisko, ale na 100% nie mogę ci powiedzieć..... mogę ci wysłać moje fotki w nich jak miałam duzy brzuszek
00
Dori
(16 lat temu)
wygladało to tak- bardzo niski stan ale musisz sama ocenić :)
00
pychota
(16 lat temu)
dziekuje Ci bardzo, ale wlasnie tez chce cos grubszego na październik/listopad...sama nie wiem juz za czym patrzec:((((
00
wiper
(16 lat temu)
ja swoje kupowałam w Mothercare, troche kosztują ale mam je od poczatku ciąży i nadal są na mnie dobre-maja super regulacje i sa pod brzuszek
00
justi30
(16 lat temu)
Dori-patrze na te Twoje zdjecia w 7,5 miesiącu i jestem w szoku jaki mialas maly brzuszek.ja jestem obecnie w piątym i mam taki:/ Apropo-dziewczyny polecam allegro.tydzien temu wlasnie tam udalo mi sie zakupic dzinsy takie grubsze za 22 zl :)
00
Dori
(16 lat temu)
justi30 napisał(a):
> Dori-patrze na te Twoje zdjecia w 7,5 miesiącu i jestem w szoku
> jaki mialas maly brzuszek.ja jestem obecnie w piątym i mam
> taki:/ ............>