Do wesela coraz mniej czasu a ja nadal nie mogę znaleźć sukni. Może któraś z Was chce odsprzedać swoją suknię w rozmiarze 40/42 na 170cm wzrostu. Czekam na propozycje w rozsądnej cenie - do 1000 pln. Pozdrawiam
00
Re: Kupię suknię 42/170
emalka
(17 lat temu)
A przejrzałaś już wszystkie ogłoszenia z weselnika i allegro, wiem że były tam takie rozmiary.
00
Carollka
(17 lat temu)
nic nie robię inego w necie oprócz przegladania ogłoszeń z sukniami. Ciężko będzie coś sensownego w tym rozmiarze zakupić. Do odchudzania totalnie brek mi motywacji a większość panien młodych to szprychy niestety ( dla mnie ;-))
00
emalka
(17 lat temu)
nie łam się, ostatnio moja koleżanka kupowała suknię w rozmiarze 44, choć nie powiem też miała z tym problem, ale w końcu znalazła tą jedyną :)
00
wiper
(17 lat temu)
ehhh nie przesadzaj...wystarczy tylko odpowiedni krój i będziesz jak szprycha ;)))
00
madzia i bartek
(17 lat temu)
a na kiedy potrzebujesz suknie jesli mozna spytac?
ja bede sprzedawała swoja suknie w rozmiarze 40/42 w kolorze ecru jednoczesciowa model DAMAS ALE DOPIERO PO 23 CZERWCA 2007.
Jeslu bedziesz zainteresowana i termin ci pasuje to prosze o kontakt na priva - e;mail w profilu.
00
magda23
(17 lat temu)
Moze chcesz obejrzec moją. Wystawiam ja na allegro. Mój nick to studentka2323. Cena do negocjacji.