Kupię suknię Ms Moda- Sara

Temat dostępny też na forum: Wesele
Kupię suknię Ms Moda, model Sara, rozmiar 36/38 kolor ecru lub biały, tanio ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupię suknię Ms Moda- Sara

suknia jest piekna!! sama zastanawiam sie nad jej kupnem

jak to ta suknia to śliczna jest :)

image

Tak to ta!!! Moja wyśniona ;-)

a ile kosztuje ?

W salonie Langoria w Gdańsku, to 2400 :-/ Cena aktualna, bo mierzyłam we wtorek.

no to jak za nowa kieckę to chyba niedrogo a wrecz tanio

to jeszcze nie tak źle jak za nową suknie :)

No niby nie, ale zależy dla kogo :-P

zawsze możesz uszyć taniej "ze zdjęcia"

suknia jest taka tania bo jest z kolekcji 2008 a zaraz wejda suknie na 2010..mimo to ciagle aktulanie piekna:)

Witam serdecznie,
Chciałabym Panią serdecznie zaprosić do Salonu Langoria po suknię Sara. Szukając kompromisu, który mógłby Panią zadowolić chciałam zaoferować zakup sukni SARA z "manekina" za cenę 2000zł (w tej cenie zostanie do Pani dopasowana). Suknia nie była wypożyczana i jest w naszym salonie zaledwie od lipca więc nie została zniszczona przez przymiarki.
Zależy nam na klientkach dlatego staramy się znaleźć rozwiązania, które zadowolą nasze klientki.
Jeśli chciałaby Pani jeszcze o coś zapytać proszę o kontak telefoniczny bądź mailowy
tel. 609-000-000
salon@langoria.pl

Aniołek a kiedy masz ślub, bo mi ta suknia między innymi również bardzo sie podoba może jesteśmy podobnych wymiarów to miałabym ewentualnie od kogo odkupić.
Jest śliczna, prosta i skromna a przede wszystkim uniwersalna:)

Jestem z Kielc, gdzie szyją te suknie i powiem wam szczerze ze różnice cenowe salonów kieleckich a tych z innych miast są ogromne. W Kielcach najdroższa sukienka ms mody kosztuje 2000zł. Dodam, iż przeważnie ceny ich sukienek kształtują się u nas na poziomie 1800zł. Co za ździerstwo w tych waszych salonach. Ja zakupiłam u nich sukienkę (tylko inny model) za 2050zł, a ta sama suknia w Rzeszowie kosztuje 2500zł. Przecież transport aż tyle nie kosztuje. Dodam jeszcze że 2 tyś za suknię z manekina przymierzaną aż tyle razy to bardzo dużo. U nas takie suknie kupuje się za 800-1000zł. Próbuj pertraktować z salonem mając te argumenty. Albo poszukaj kogoś kto chce ją sprzedać w moich stronach (woj. świętokrzyskie). Wiem że dużo osób ja tu zakupiło i chce sprzedać. I jeśli nie będziesz się obawiać przesłania jej poczta to wyjdzie o wiele taniej. Ja wysyłałam paczką garnitury za granicę i nic się nie stało tylko pamiętaj o ubezpieczeniu paczki.

A jeszcze mogę Ci powiedzieć jak zaoszczędzić na ubiorze panny młodej: po prostu kupić takie rzeczy jak welon, rękawiczki, ozdoby do włosów czy diadem przez allegro. Będą to rzeczy również nowe a naprawdę tanie w porównaniu do tego co jest w sklepach. Za welon w sklepie trzeba zapłacić ponad 120 zł a takie sam można znaleźć na allegro za 29zł. Ja swój welon i kwiatki do włosów kupiłam na allegro i nie żałuję. Są takie jak na zdjęciu, a w kieszeni 100zł

Moje ogłoszenie już nieaktualne. Kupiłam moją wyśnioną SARĘ z allegro za śmieszne pieniądze
Ślub mam w sierpniu, a moje wymiary to 38 i wzrost 160 cm. Jakby ktoś chciał odkupić po tym terminie, to zapraszam do przymiarki ;-)

widziałam że w salonie ta suknia teraz jest na wyprzedaży za chyba 1000zł z chaczykiem

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...