Kupię suknię, najlepiej z Madonny - rozm. 38/40 na conajmniej 179cm wzrostu!

Tak jak w temacie - interesują mnie suknie najlepiej - koronkowe, proste, w kształcie litery A, lejące lub syreny. Bezy i princeski - odpadają.
Ja mam 179cm wzrostu i chciałabym założyć jeszcze jakiś obcas ;)
Najlepiej z kolekcji 2011.Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupię suknię, najlepiej z Madonny - rozm. 38/40 na conajmniej 179cm wzrostu!

chyba najlepiej jest się przejść do salonu Madonny :) teraz mają tam wyprzedaże, więc może znajdziesz cos w rozsądnej cenie :)

Re: Kupię suknię, najlepiej z Madonny - rozm. 38/40 na conajmniej 179cm wzrostu!

Hej Olu!
Widziałam tę, pożal się Boże, "wyprzedaż" i wolę jednak odkupić suknię po jednej dziewczynie niż mieć nie wiadomo jak mocno przerabianą/naciąganą i przymierzaną, na dodatek w cenie wyższej niż nówki w innych salonach :)

To już ot, ale jak się da zauważyć, cholernie mnie bulwersuje ta taktyka, bo Madonna usiłuje uchodzić na salon "na poziomie" tymczasem tego typu wyprzedaż, jaka trwa w tej chwili jest, imho, obraźliwa dla klientek.
Jeżeli już muszą salonowe suknie upchnąć to powinni znacznie bardziej obniżyć ceny niż o te 50%. To jest takie robienie idiotek z klientek i naciąganie do granic, jestem tym mocno zniechęcona, a prawde powiedziawszy szykowałam się na nową suknię z Madonny. Także wolę się jednak zapytać :)Ale dzięki!

Witaj
od 3 lipca będę miała do sprzedania white one 3054 w kolorze ecri z Madonny.
Sukienka wydląda super, bardzo elegancki materiał. Mam 174 + obsas chyba 5. Wiem że jest jakiś zapas materiału więc powinna się nadać. Sukienka jest do przymierzenia w Madonnie.
aniaw126@wp.pl

Czesc!

Ja mam do sprzedania model La Sposa Fresa na wzrost 180cm + obcas 5cm. Suknię można zmniejszyć, skrócić, wydłużyć lub poszerzyć.

http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=fresa

Kolor - biel naturalna.

malgossia@gmail.com

Pozdrawiam!

Hej!
Ja mam do sprzedania suknię. Proszę o kontakt na priva kam_kamila@yahoo.com. Wyślę zdjęcia. Suknia koronkowa, prosta, lekka,, wygodna. Zresztą, co tu pisać, lepiej pokazać zdjęcia - lub samą suknię :).
Pozdrawiam!
Kamila

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...