Kupię suknię ślubną rozm. 42

Temat dostępny też na forum: Wesele
Dziewczyny, jeśli któraś z Was ma do sprzedania suknie o rozm. 42 to byłabym wdzięczna o odzew:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupię suknię ślubną rozm. 42

Aha i nie musi być biała:-)

Sprzedam piękną sukienkę ślubną zakupioną w salonie Madonna w Gdyni w kwietniu tego roku, jest to model White One 181, sukienka w kształcie litery A, jednoczęściowa w kolorze ecru, bez trenu, rozmiar 40,( mozna ja troche powiekszyc)wzrost 170 cm+ 7 cm obcas, w bardzo dobrym stanie, ubrana tylko jeden raz, wyczyszczona chemicznie, wygląda jak nowa. Góra sukienki pięknie wykończona aplikacjami- kryształkami. Sukienka ma super krój, który podkreśla figurę i wygląda sie w niej naprawde pieknie (podkreśla to co powinna podkreślać, a ukrywa to czego nie powinno być widać : ) zdjęcia prześle na emaila. Mój adres annastg@wp.pl, gg 5061078, tel. 0503086775. Cena podlega negocjacji : ) Polecam i zapraszam na przymiarkę

kosmisia, ja mam do sprzedania suknie w roz.44 ktora mozna spokojnie zmniejszyc i super dopasowac:) podaj maila to przesle fotki

moze moja sie spodoba ....http://forum.trojmiasto.pl/cos-wyjatkowego-t65496,1,11.html?hl=cos wyjątkowego

mój mail to kosmisia@o2.pl

kosmisia wyslalam dwa maile ze zdjeciami:)

Dzięki, dostałam:-)

alycja ja tez poprosze

monikamgd@gmail.com

Nikiforka

prosze o mail'a
monikamgd@gmail.com

ja mam do sprzedania rozm.42 regulowana

jestem nowa w internecie

sprzedam suknię ślubna rozm 40-42 regulowana biała gorset spódnica welon dodatki cena atrakcyjna

Ja mam suknię ślubna firmy
PRONOVIAS, model NEPAL. Jesli jesteś zainteresowana mogę przesłać zdjęcia. Kontakt orbitka_19@poczta.onet.pl

Sprzedam suknie Malaga Farage, kolor ecru roz.40\42.Cena 850zł.
Wiecej informacji i zdjęcia na mojej aukcji:
http://www.allegro.pl/item523000235_suknia_slubna_malaga_farage.html

poproszę o zdjęcia na maila

ewcian1@wp.pl

i może na jakie wymiary była szyta

witajcie przyszłe panny młode :) ja mam do sprzedania suknię ślubną zakupiona w salonie Flossmann firmy Papa Michel model Cartagena. Regulowana, rozmiar 42-44 a może i nawet 46. Kolor Ivory, drobne przerubki rózniące ją od orginału to: ukośne marszczenia(wyszczuplają), zamiast zapinaneno na zamek gorsetu, wiązanie, gorset ma górę na kształt serca. Koszt w salonie to 2000,00 + 350 za welon i biżuterię. Ja sprzedam suknię za 1000,00 (w cenie również dodatki, moge tez dodac buty rozm. 39) Suknia była szyta na wzrost 162 + 5 cm. obcas. Jeśli któraś jest zainteresowana proszę o meila na adres wiki_a@tlen.pl bądź gg: 2886117

wysłałam maila ze zdjęciami:)

Dzień dobry !Czy jest Pani zainteresowana jeszcze zakupem sukni ślubnej !Ponieważ zalega mi w szafie -bo mała niestety jest osób w tym roz ,to mam trudność z jej sprzedaniem .Suknia jest warta 2500zł gratis dodaje buty raz założone warte 300 zł .Cena to 900 zł i możemy się jeszcze dogadać .Jeśli jest Pani zainteresowana moją propozycją proszę o kontakt (mogę dla Pani wystawić ją na allegro ).Mój numer tel 509196077

CZEŚĆ - JESLI JESZCZE JESTEŚ ZAINTERESOWANA KUPNEM SUKNI ŚLUBNEJ TO MAM DO SPRZEDANIA SUKNIĘ W KOLORZE ECRU, DWU CZĘŚCIOWA- GORSET WIĄZANY Z TYŁU Z HAFTEM W KWIATY. SPÓDNICA NA DOLE MA TAKI SAM RĄBEK HAFTU. SUKNIA MA 2 WARSTWY TIULU BARDZO EFEKTOWNIE UPIĘTE Z TYŁU. SUKNIA DLA WYSOKIEJ DZIEWCZYNY.
KONTAKT: NR TEL 663 620 691 POZDRAWIAM PA

a może ja się też podłączę, także szukam sukni na rozmiar 42/44
jak ktoś ma fotki to proszę przesłać mi na maila razem z wymiarami i ceną :)

mój mail moniagg1@wp.pl

Witam mam do sprzedania suknię ślubną rozmiar 40 - 42 szyta na 170 cm wzrostu +5 cm obcas

dałam za nią 2400 zł a chciałabym 1400 zł

image
http://images34.fotosik.pl/307/723e02fa35f849fe.jpg

image
http://images27.fotosik.pl/239/6e3e1faee2771730.jpg

Mój e-mail: arletka23ozi@o2.pl

a to moja propozycja - serdecznie polecam :)

http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-piekna-suknie-slubna-gt-model-z-2008r-t67073,1,11.html

Nusia prosze o jakis kontakt na maila vanilka_86@tlen.pl dziekuje w Twojej ofercie nie ma maila ...

Sprzedam śliczą suknię ślubną firmy CYMBELINE wraz z welonem.Suknia z trenem, bez pleców, sznurowana z tylu, koloru ecru, rozmiar 40, welon 3/4 obszywany koronką. Sukienka jest nowa (raz ubrana do ślubu, wyczyszczona chemicznie, bez jakochkolwiek uszkodzeń), kupiona bezposrednio w salonie sukien slubnych w Krakowie.
Cena do uzgodnienia.
Możliwe drobne poprawki w cenie sukni.
Kontakt : 502 469 822 lub mail: mailto:zajda.k@interia.pl
Jezeli jest Pani zainteresowana nadal kupnem sukienki prosze o kontakt to przesle zdjecia mailem.
pozdrawiam

to moja propozycja
http://forum.trojmiasto.pl/Jedyna-taka-suknia-musisz-ja-miec-AGNES-t70093,1,11.html

ja mam rozm 42 regulowaną nawet dla cieżarnych

vanilka86 >>> mail wysłany :)

to ja też poproszę Nusia o fotki,

monikamgd@gmail.com

dzięki :-)

odpowiednia > wysłałam zdjątka :)

Mam piekną suknię do sprzedania. Szyta na miarę, nosze rozmiar około 42. Suknia składa się z gorsetu sznurowanego z tyłu (dekolt z tyłu i dół gorsetu w szpic- bardzo elegancko), wykończonego koronką (karczek+ dekolt i mały rekawek, koronka z kryształkami) pod karczkiem gorset jest na zakładki, oraz spódnicy- prawy bok ozdobiony koronką (taką samą co na gorsecie), poniżej ozdoby z kwiatów. Suknia jest biała. Całość bardzo efektowna.
Zainteresowane osoby proszę o przesłanie maila na adres asia_szlachta@interia.pl- będę wysyłać fotki z dokładnymi wymiarami sukni.

Uważajcie na oszustke!!!

Witam wszystkie dziewczyny!Po tym czego ostatnio doświadczyłam i ile nerwów straciłam postanowiłam napisać i ostrzec wszystkie dziewczyny przed oszustką, która zajmuje się wypozyczaniem i sprzedarzą sukni slubnych w hali targowej w Gdańsku, ul. Pl. Dominikański 1 Box 39 i 121. Przez tą babe została bym bez sukni w dzień swojego ślubu, na szczeście w pore zorientowałam się że to oszustka!Jeżeli zamierzacie ewentualnie kupic suknie to najlepiej odrazu bez wpłacania żadnych zaliczek ale wypożyczać naprawde NIE RADZE!!!! Baba jest strasznie zawinięta,roztrzepana i wielka kłamczucha!!!Także uważajcie!pozdrawiam!

Witam serdecznie, CENA SUKNI: 399zł
Mam do sprzedania śliczną suknię ślubną z salonu Happy Day we Wrocławiu , zakupioną w czerwcu 2008r (cena katalogowa 2200zł).

Rozmiar sukni 40 wzrost 171 ( + 5cm obcas) - suknia została wykonana w sposób umożliwiający jej zwiększenie lub zmniejszenie o jeden rozmiar w górę lub w dół!!!

Elegancka suknia z gniecionej tafty, ozdobiona (na moje życzenie) licznymi koralikami i kryształkami.
Suknia jest jednoczęściowa (na kole) w odcieniu jasnego Ecru, wiązana z tyłu (możliwość regulacji), z pięknym podpinanym trenem, . Istnieje również możliwość dopięcia ramiączek (ja
osobiście ich nie potrzebowałam bo doskonale się trzymała).
Suknia pozwala zretuszować wszelkie niedoskonałości figury (znakomicie kryje brzuszek), pięknie modeluje sylwetkę, a zarazem podkreśla wcięcie w talii. Jest lekka i wygodna, dzięki czemu można w niej przetańczyć całą noc.

Jestem pierwszą właścicielką sukni, założona była tylko jeden raz w czerwcu 2008'r podczas ceremonii zaślubin. Jej elegancja i prostota powodują, że z wyborem dodatków nie ma najmniejszego problemu. Do sukienki dodaję koło, ramiączka oraz szal:)

Fotki mogę wysłać Pani na maila jeśli ogłoszenie jest oczywiście nadal aktualne:)
Pozdrawiam
Kasia:)

katarzynaciula@interia.pl

dlaczego te wszystkie suknie są takie drogie?kupiła już Pani którąś??? ja sprzedaję swoją za 399zł a jest śliczna!!!

a jakby Pani Kasia kupiła samochód za 3000 zł to sprzedalaby go Pani za 300 tylko dlatego że jest sliczny?

to normalne ze jesli suknia kosztowała 3000 zl w salonie i uzywało się jej RAZ to suknia nie traci wiele na wartości. Dobrze uszyta suknia może służyć jeszcze wielu kolejnym dziewczynom. i nawet druga włascicielka może ją pożniej sprzedać i odzyskać część kasy.

Witaj!
Mam piękną suknię ślubną z kolekcji francuskiej.
Jednoczęściowa,przód pięknie ozdobiony oraz dół sukni,ręcznie wszyte aplikacje.Do tego mogę dołączyć welon oraz halkę(chociaż nie musi być,gdyż oryginalna jest już wszyta w suknię).W identycznej sukni jak moja brała ślub znana spikerka telewizyjna.
Mogę wysłać zdjęcia na maila.
Oto mój mail:ewabudzisz@onet.eu
Jeśli jesteś zainteresowana to proszę daj znać.
Pozdrawiam.

witam w lipcu bede mogła sprzedać swoją piękną księżniczke. suknia z salonu farage model condarella rozmiar 42 2 cześciowa wiązany gorset modelujący sylwetkę i unoczący biust iraz wielowarstwowa tiulowa spudnica z kryształkami svarowskiego. gorąco polecam cena w salonie warta 4000 i mnie nna 2500:) pozdraweiam i zapraszam do kontaktu

czesc. mam do sprzedania biała,jednoczesciowa, krotki tren, bolerko jezeli jestes jeszcze zainteresowana podaj mi maila to wysle zdjecia. Pozdrawiam Ania

czesc. mam do sprzedania biała,jednoczesciowa, krotki tren, bolerko jezeli jestes jeszcze zainteresowana podaj mi maila to wysle zdjecia. Pozdrawiam Ania moj mail to anula.abc@poczta.fm

witam, poniewaz nie moge podbic swojego watku z suknia wklejam link

http://forum.trojmiasto.pl/$PRZEDAM-$LICZNA-$UKNIEz-salonu-Marietta-t62905,1,11.html?hl=alycja#hl

cena aktualna to 1000zl:)))

dziewczynki dziękuję za mnóstwo ofert. Jestem za nie bardzo wdzięczna, ale już znalazłam tę wymarzoną:-)

ja posiadam w Warszawie ,mój mail:teczowydom@poczta.onet.pl,wyslę fotki mailem,cena 520 z dodatkami

Ja mam do sprzedania białą suknię ślubną a na jaki wzrost potrzebujesz?

http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-piekna-suknie-slubna-gt-model-z-2008r-t67073,1,11.html
oto moja "perełka" :)

Witam, mam do sprzedania suknię ślubna białą jednoczęściową. model niepowtarzalny, uszyta w salonie Parisette w Lublinie. Mozna obejrzeć pod adresem: http://www.komisslubny.pl/index.php?module=oferty&oid=26041&limit_od=0&limit_do=21

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??