Kupię suknię ślubną

Temat dostępny też na forum: Wesele
Kupię suknię ślubną od pierwszej właścicielki w kolorze ecru, rozmiar 38-40, wzrost 172 cm, gorset + spódnica (ozdobiona różyczkami - nie bordowymi).Proszę o kontakt na mailika:zyga71@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupię suknię ślubną

Wysłałam Ci zdjęcia i prosiłam o odp. Czy mogłabyś uwzględnić moją prośbę?

Polecam salon sukien ślubnych Alicja w Kościerzynie. Wyporzyczają suknie ale też mają na sprzedaż. Polecam można znaleźć olśniewające kreacje.

Sprzedam delikatną i elegancką suknię ślubną z Salonu Agnes w kolorze jasnego ecru. Na suknię składa się gorset i spódnica szyta w A z podpinanym, niedużym trenem. Całość nadaje figurze smukłości i wdzięku. Oryginalność i urok sukni wyraża się przez asymetryczny motyw ozdobny (aplikacja z koronki z delikatnymi koralikami). Suknia jest bardzo lekka i wygodna. Rozmiar 36/38 na 168 cm + 8 cm obcas. Skrócenie sukni nie stanowi problemu i nie zmienia fasonu. Mieszkam w Szczecinie. Możliwość obejrzenia sukni także w Świnoujściu i Wałczu. Telefon: 091-42-68-036 lub 602-663-145. Cena 750 zł. Mam dużo fotek, mogę coś przesłać na e-mail.

To nie jest miejsce na ogłoszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecam sukienkę do zobaczenia na

www.naszewesele.republika.pl

450- zł. - cena do uzgodnienia

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?