Może ktoś ma na zbyciu jakąś dokładną wagę dla maluszka. Jeśli tak, to proszę napisać na maila:
siostryzet@wp.pl
z góry dziękuję,
goska
00
Re: Kupię wagę niemowlęcą
kasiaczek
(15 lat temu)
Widze Bogusiu ze juz urodzilas Jasia:) Gratuluje serdecznie:) My mamy, ale niesprzedajemy narazie, dla nasteonego babelka sie przyda i Kornelke czasem tez powaze:) Jeszcze raz gratuluje:)
00
bogosiaa
(15 lat temu)
Dziękuję Kasiu :)
A jaką macie wagę i jak się sprawdza?
00
bogosiaa
(15 lat temu)
Podbijam :)
00
kasiaczek
(15 lat temu)
My mamy taka: http://www.allegro.pl/item824002995_waga_dla_niemowlat_emmerson_lcd_muzyczka_gw_fv.html i sprawdza sie super.
Mamy ja od ok. 2-3 tyg zycia Kornelki i do tej pory nie wymienialam nawet baterii! dziala idealnie, jest dokladna i bardzo estetyczna. Mysle, ze powinnas byc z niej zadowolona.
Ja Ci powiem, ze moja Mala nie przybierala prawidlowo na wadze (byla karmiona piersia) do ok. niecalego miesiaca, potem przeszlam na mleko modyfikowane i zaczela ladnie przybierac, ze nie musialam jej wazyc co chwilke. Ale i tak nie zaluje zakupu, nie musialam latac do przychodni tylko w domu sie wazylismy np. przed kapiela:)
Generalnie polecam zakup bo i na przyszlosc sie przyda i dzidzie do 25 kg mozesz wazyc, wiec jeszcze hoho:)
my mamy taką,
co prawda dopiero kilka dni, ale jesteśmy bardzo zadowoleni, prywatne kliniki u nas w Warszawie z takich korzystają, więc myślę że jest git :) jest leciutka i estetyczna,
malutka traciła nam bardzo na wadze, musimy ją mieć pod stałym nadzorem
00
bogosiaa
(15 lat temu)
Dzięki dziewczyny :)
Salambo - czy kupowałaś z tego sklepu? Bo jak widzę mają bardzo atrakcyjne ceny i chyba kupimy tą właśnie wagę i na termometry patrzę.
00
Salambo
(15 lat temu)
my akurat obok siebie mamy taki wielki sklep z akcesoriami dla maluszków, więc mąż kupił tam, bo bardzo nam się spieszyło,
daliśmy za nią 240 zł, kupiliśmy również tej firmy podgrzewacz kombo ze sterylizatorem, też na szybkiego bo okazało się że malutka nie ssie piersi, muszę powiedzieć, że podgrzewacz też jest bardzo fajny, mały funkcjonalny i estetyczny