moze jeszcze ktos ma?
Ania jak nie znajde czegos blizej to sie odezwe,jakbys mogla przeslij mi zdjecie na meila
aniad1512@wp.pl
00
Re: Kupir rozek
~basia
(13 lat temu)
do Anka;jesli nikt nie wezmie rożka to ja bym się po niego zgłosila,tez jestem z gdyni i w zimie rodze:) prosze daj znac to moj mail barbara.gol@poczta.fm
jeśli jesteś zainteresowana odezwij się na namka@interia.pl
00
patka19841
(13 lat temu)
hej, ja jestem z oruni górnej,i tez mam rozek tylko do szpitala,cena 10 zł,kolor zielony bodajże w misie,rodze za 2 tygodnie wiec po tym czasie mam juz do sprzedania :)wrazie co moj emeil patka19841@wp.pl
00
~ania
(13 lat temu)
Moze ktoras mama z Żabianki,Przymorza lub Oliwy ma sprzedac?Jezeli nie to wezme ktorys z wyzej proponowanych
00
bogosiaa
(13 lat temu)
Ja mam 2. Jeden niebieski nieusztywniany, drugi zielony w misie usztywniany.
Oddam każdy za paczkę chusteczek bambino. Chętnym zdjęcia na maila.
Orunia Górna.
00
Sylwia_
(13 lat temu)
za mój 10 zł, odbiór we Wrzeszczu, ale mogę dać Mężowi do pracy, a pracuje na Przymorzu
00
~ania
(13 lat temu)
Sylwia to napisz prosze na meila w jakich godzinach i gzie moge go odebrac na Przymorzu
aniad1512@wp.pl
00
Sylwia_
(13 lat temu)
napisałam
00
~agag
(13 lat temu)
Też mam rożek za chusteczki :) -taki biały a może raczej ecru, później cyknę zdjęcie jak ktoś by chciał
odbiór morena
00
agag_agag
(13 lat temu)
Nie wyświetla posta więc piszę jeszcze raz:
też mam do oddania rożek z kapturkiem za chusteczki kolor biały a właściwie ecru z aplikacją króliczka
Odbiór morena
00
~Basia
(13 lat temu)
a może ktoś z gdyni?
00
~Matyldaa
(13 lat temu)
a moze ktoras ma rozek feretti na sprzedaz ??
00
~Anka
(13 lat temu)
Basiu szukasz rożka? ja wyżej pisałam że ma do oddania za chusteczki i jestem z Gdyni
00
~basia
(13 lat temu)
tak!!nadal jestem zainteresowana:)gdzie mogłabym odebrac? to jest mail do mnie jak cos barbara.gol@poczta.fm
00
~Weronika
(13 lat temu)
posiadam dwa rożki jeden używany różowo biały z frotki a drugi nieużywany(wyprasowany tylko) żółty :) zdjęcia na truskawkowykaprys@interia.pl proszę się odezwać :)