Kurczę, ludzie, podawajcie jakieś podstawowe informacje o sobie i o tym, kogo szukacie.

A większość: "Szukam kogoś, Ania"... Dwudziestolatka? Pięćdziesięciolatka? 50kg?, 80kg?. Jestem dla niej za stary? Za młody? Wszyscy są ok, ale jakoś się trzeba podobierać żeby obie strony były zadowolone, nie sądzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kurczę, ludzie, podawajcie jakieś podstawowe informacje o sobie i o tym, kogo szukacie.

Heyka,napisałam jak mn.wyglądam a Pan wyższy od +/-185 wiek +/-35 lat,przystojniejszy trochę od diabła...np.przecież mamy pójsć, potańczyć na zabawę.....a nie do urzędu stanu cywilnego:) tak?pozdrawiam Ania

Re: Kurczę, ludzie, podawajcie jakieś podstawowe informacje o sobie i o tym, kogo szukacie.

Ania , Słoneczko, napisałem "Ania" bo to popularne imię. To miał być tylko taki przykład. Absolutnie nie miałem żadnej konkretnej Anny na myśli. Pozdrawiam.

A JakBys miał?.....na mysli? to?Poszedł Bys potańczyć?:)to tylko taki przykład:)

blondynka 160 cm wzrostu, 67 kilo bardzo żywej wagi, 44 lata... singielka z trójmiasta z mieszkaniem i samochodem i 2 tysiącami miesięcznych dochodów...
czy tyle informacji wystarczy?
nie jesteś za młody? za stary?
pozdrawiam...
:o))