Kurs Języka angielskiego w Gdyn ?

Temat dostępny też na forum: Nauka
Witam, stoję przed trudnym wyborem szkoły językowej. Zależy mi, żeby była solidna i wymagająca. Chciałbym przeczytać jakieś opinie na temat szkół takich jak British School, English Unlimited, Empik School, Pollingua i innych. Interesują mnie opinie na temat kursów Advance.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kurs Języka angielskiego w Gdyn ?

Ja chodzę do Germanicusa - Gdynia Orłowo obok Klifu.
Teraz już 2 rok - super, jestem zadowolona, małe grupy, dobry lektor i sprawdzają - co ważne:- ciągle - czy robisz postępy

Re: Kurs Języka angielskiego w Gdyn ?

Moge sie wypowiedziec o British School, chodze tam juz 2 rok i jestem mega zadowolona. Zaczelam wlasnie od poziomu Advanced (zdalam na A), teraz jestem na poziomie Proficiency, mam zajecia z super Nativem. Jest super!

Inne tematy z forum

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (14 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Osiedle Archipelag (14 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...