Kurs dla młodego początkującego dj'a? Okolice gdańska

Temat dostępny też na forum: Hobby Nauka
Mam 13 lat i szukam jakiejś szkołki lub prw. nauczyciela. Gdańsk i okolice.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kurs dla młodego początkującego dj'a? Okolice gdańska

Wywieś ogłoszenie przy szkole muzycznej:) Może trafisz na kogoś

Re: Kurs dla mlodego poczatkujacego dj'a? Okolice gdanska

kursy dj to kasa w bloto. lepiej inwestowac w plyty i sprzet . jak ktos ma dobre ucho to w tydzien sam wszystk ogarnie. jesli nie ma to najwyrazniej djka nie jest jego powolaniem.

a jak juz koniecznie chcesz jakis kurs to lepiej grania na instrumencie. bardzo docenisz w przyszlosci a i do djki wiedza z zakresu teorii muzyki Ci sie przyda

powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hrki-ma racje.ja kase pakowałem w sprzęt a pózniej w studio i nadal ładuje w nie i końca nie widać.ale opłaca sie.zaczynałem jako dj na vinylach od 15lat,pózniej szkoła żeby troszke zmian wprowadzic w tym co mnie interesuje,kier.producent muzyczny-a zostałem realizatorem dzwięku.jak masz pomysł i jesteś cierpliwy w tym co chcesz osiągnąć to dasz radę.praca z dobrym realizatorem-akustykiem w dobrym stdiudiu 6tys godzina

Gram na pianinie a na VDju od paru miesięcy. Podstawy ogarniam, ale czuje że to jeszcze za mało. A może jakieś pół/kolonie na wakacje (Aponiżej 14 lat)? A może ktoś z was mogłby mnie naprowadzić. Prywatnie lub na GG.
Please

Lub ktos z was mogłby mnie naprowadzi? Prywatnie lub na GG

Inne tematy z forum

Świeczki zapachowe,kadzidełka... (26 odpowiedzi)

Witajcie.Jak w temacie,gdzie znajdę ładne zestawy ze świeczkami zapachowymi lub kadzidełkami?Mogą...

Gdzie skup złomu z dobrymi cenami ? (9 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście znajdę skup metali kolorowych z najwyższymi cenami ? Chodzi mi o miedź ,...

Domy opieki w okolicach trójmiasta - starsza, sparaliżowana osoba (41 odpowiedzi)

Witam, Niestety stanęliśmy nagle z bratem przed faktem pooperacyjnego niedokrwienia mózgu u...