milena m. - opinia (1) Fantastyczne szkolenie. Aktualna, życiowa wiedza przekazana w bardzo ciekawy... milena m. Patryk Łada - opinia (1) Czas poświęcony na szkolenie w 100% wykorzystany efektywnie. Wiedza... Patryk Łada Mateusz - opinia (1) Znakomite szkolenie, nadal jestem w szoku... Tomek, to strasznie pozytywny... Mateusz
Sylwia - opinia (1) Korepetytor ma ogromną wiedzę, świetnie tłumaczy, jest dobrze zorganizowany i... Sylwia Wojciech - opinia (1) Byłem na kursie baristycznym. Jeżeli się tym interesujesz, to musisz pójść! Wojciech Janek - opinia (1) Pan Grzegorz potrafi bardzo klarowne wszystko wytłumaczyć, a Pan Czesław ma... Janek 8-tygodniowy kurs (2) Cudowna prowadząca, bardzo rozwijający kurs. Polecam :) Gosia Polecam ! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić kurs barmański w Masters of Bartenders.... Martyna Najlepsi (1) Polecam po stokroć. Uczestniczyłam w dwóch kursach organizowanych przez... Martyna Profesjonalna firma! (1) Witam .Miałam okazję poznać Panow Ratowników z Państwa firmy.Konkretnie... Małgorzata Kowalska pielęgniarka Kurs Barmański (1) W 100% mogę polecić Kurs Barmański organizowany przez Masters of Bartenders.... Dawid Iza - opinia (1) Duża dawka profesjonalnej wiedzy i praktyki, a przy tym sporo dobrej zabawy,... Iza Polecam ;P (1) Super szkolenie , Edyta wymiata :-) otwarta , kompetentna , zabawna , sroga... Julia E-Globe (1) Rzetelnie poprowadzony kurs. Prowadzący na każdym etapie sprawdza, czy... Motocyklista Polecam (1) Profesjonalnie pod każdym względem Kon.K Edun korepetycje oddział w Gdańsku ul. Miszewskiego (1) Świetne miejsce. Bardzo profesjonalne podejście do ucznia. Korepetytorzy... Alicja Szmaglik Spełnianie marzeń z akademią ! (1) Na zajęcia u pani Dorotki chodziłam od zerówki az po dostanie się pierwsza na... Ula Krzysztof maniecki - opinia (1) Bardzo dobrze zorganizowane szkolenie które rekomenduję wszystkim moim... Krzysztof maniecki transport medyczny naprawdę godny polecenia (1) Panowie z firmy Redmedica przewozili mojego męża z domu na badanie... Ola Szczerze polecam! (1) Każdy z nas wie, jak ważny jest pierwszy kontakt. Anatomic nie jest zwyczajną... Kursantka masażu 2w1, tkanki głę