polecam ten ośrodek każdemu bez wzgędu na odległość od miejsca zamieszkania (1) naprawde wardo jest szkolić się w OSKARze,pan Krzysztof doskonale uczy... krystian Żenada ! (2) OSK Oliwka to chyba jeden z najsłabszych ośrodków w Trójmieście. Brak... chochlik Zdałem za pierwszym razem !!! (1) Dzięki ciekawym wykładom, i jazdach bez problemowo zdałem za pierwszym... Darek B.
polecam (1) Swietna szkola! Polecam wszystkim, zwlaszcza kobietom! Zaluje tylko ze... Kasia pozażka (1) dołączam sie do wcześniejszych wypowiedzi w sprawie kat. C. Sam musiałem... CHRIS Gorące pozdrowienia dla całej Ekipy ABC (1) Podobno Prawo Jazdy zmienia życie, ja już mam okazje się o tym przekonać... Ania M. :) (1) Uwazam, że Polmozbyt jest jednym z najlepszych ośrodków szkoleniowych dla... Marta :) POLECAM TEN OŚRODEK (1) MOTOBIT to ośrodek na poziomie.Wykłady oczywiście jak wszędzie nuuuuda, ale... chakyra Uwaga kierowcy Agata na drogach :) (1) Chciałam serdecznie podziękować superinstruktorowi p. Adamowi za... Agata beznadzieja!! (1) Pan Wojciech G.-właścieciej MILI oraz instruktor nie potrafi pożądnie... niki Dziękuję :) (1) nigdy nie pisałam żadnych komentarzy, ale może warto...Dziękuję Piotrowi... Dominika Olija - opinia (1) Zdałam egzamin za pierwszym podejściem! Bardzo dziękuję instruktorom! Gorąco... Olija ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Dzięki za wiarę we mnie... i podtrzymywanie mnie na duchu:) Gorąco polecam... asia Polecam, polecam, polecam!!!!!! (1) Ośrodek szkoleniowy na bardzo wysokim poziomie! Na kurs szłam z sercem na... Aga L. Gorąco polecam! (1) Co prawda zdanie egzaminu zajęło mi trochę czasu, ale udało się i... jeżdżę... Kasia O. Wielkie dzieki Mirek!!!! (1) Zdałam i to za pierwszym razem,wprawdzie w osrodku Oskar wykupiłam tylko... Kasia Polecam!!! (1) Dzisiaj tj. 06.07.2007 miałam egzamin i zdałam za pierwszym razem. Polecam... Alina PAMIĘTAJ: Tylko i wyłącznie D. Śmiarowski!! (1) No i ja też dzisiaj dołączyłam do grona kierowców=). Ośrodek D. Śmiarowski... Marta (Monika, Magda) Najlepszy ośrodek:) (1) Najlepszy ośrodek:) Testy-wszystkie poprawne odpowiedzi, czynności... Paula Poprawka do poprzedniej opini zatytuowanej "Spoko ośrodek" (2) Jest już lipiec, troche czasu minęło i moja opinia się zmieniła.... kursant:p