Sorriso? Tak! (1) Jak dla mnie super.Zarówno ja,jak i przyjaciele, jesteśmy zadowoleni :).... DarthDaro Sorriso to jest To! (1) Wspaniali instruktorzy, sypmatyczni ludzie, latwy dojazd, korzystne raty i... Luiza POLECAM!!! (2) Odebrałam już swoje prawko jakiś czas temu i muszę przyznać, że była to... Renata
suuuuuuper (1) Wszyscy na forum chwalicie jakiegoś tam pana Leszka, a co z innymi... I. Zdałem! uff ;-) (1) A wszystko to, dzięki Michałowi, który barrdzo dobrze przygotował mnie do... Tomek ... (1) Mogło by być troche lepiej , zdałem za drugim razem , ale egzaminator... driver :P WIELKIE DZIĘKI! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) Z D A Ł E M! ! ! ! ! ! ! A swój sukces zawdzięczam Ośrodkowi Szkolenia... Paweł M Marcin M. - opinia (1) Właśnie skończyłem kurs w szkole el Grande. Polecam tą szkołę. Można się we... Marcin M. Tylko w Credo (1) Jeśli się uczyć jeździć to tylko w tym ośrodku. Zdałem za pierwszym razem... Kierowca swietny osrodek (1) jeah! zdalam za 1 razem (ha! a przeciez teraz ciezko zdac na 1 podejsciem:)... alicja poprostu...najlepszy (1) zaczne od tego, że teoria w wydaniu Mitcha okazała się świetna i... Marta ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM:):):):):):) (1) WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!!!!!!! UWAŻAM ŻE SZKOŁA PROPONUJE W PEŁNI... Seba Dobra szkoła i super atmosfera, co przy nauce jest najważniejsze :D (1) Egzamin niedługo i idę na niego z pełnym spokojem i pewnością swoich... Nacia Szkolenie kierowców (2) Rzetelny kurs. Wymagający instruktorzy,którzy uczą jak kierowca powinien... kuba Z PODZIĘKOWANIAMI DLA MIŁOŚCIWIE INSTRUUJĄCEGO ;-D (1) Za dużo zalet, by wymieniać; powiem tylko GORĄCO POLECAM!!! Wielkie... Kara iza ignatowska - opinia (1) ten osrodek jest poprostu super, a z instruktorow polecam Miecia :)... iza ignatowska PODZIĘKOWANIA (1) Gorąco polecam osk-OSKAR. Wiem co piszę bo od 19 czerwca wstąpiłam w... Ania A. REWELACJA (1) egzamin zdany za pierwszym razem, bardzo sympatyczni instruktorzy, zwłaszcza... x POLECAM (1) ja tam zdałam za pierwszym razem :-)) już kierowca ;-) SUPER SZKOŁA!!! (1) Naprawdę ogromnie polecam!!! Mam porównanie, bo jeździłam w innej szkole i... Magrat