Przygotowanie do egzaminu pod każdym względem! Polecam! (1) Potrafią dobrze przygotować, nigdy wcześniej nie prowadziłem samochodu a po... Maciek Aleksandra B. - opinia (1) Jeżeli szukasz dobrej szkoły nauki jazdy to polecam EFEKT! Instruktorzy: nic... Aleksandra B. Profesjonalnie (1) Polecam Wszystkim ten ośrodek. Bardzo miła atmosfera, kadra... Lukasz
POLECAM!! (1) Ośrodek polećił mi znajomy.Ceny mają atrakcyjne.Szkolenie jest... DAREK S Pan Wojtek - instruktor na piątkę (1) Poldek to świetny ośrodek z świetną kadrą. Miałam przyjemność jeździć z... Ewa :] (1) Jedno podejście-cel osiągnięty :) przydatne uwagi i wysoki poziom nauczania.... Łukasz Bardzo przeciętnie... (1) Szukając ośrodka wybrałam ten, który zapewniał auta takie same jak na... Kursantka pytanie (1) Chciałabym się dowiedzieć, jak wygląda sprawa odnośnie zmiany instruktora?... Maja SUPER SIĘ JEŹDZI W "POLDKU" !!!!! (1) OSK POLDEK poleciła mi koleżanka, która dopiero po dodatkowych jazdach w tym... Monika Z wyrazami wdzięczności. (2) Na kurs prawa jazdy poszłam do pierwszego ośrodka jaki sie... Olci@ Delta plus na PLUS ;) (1) jeśli ktoś chce się nauczyć jeździć a przy tym naprawdę dobrze spędzić czas... Grocik Odpowiedż dla " Uwe' (1) Jeżeli ktoś chce zrezygnować, to zawsze zwracamy pieniążki za... Andrzej Pijanowski Polecam! (1) Kursy w OSK Autostrada są naprawdę godne polecenia. Profesjonalnie... Tomek Szczerze polecam :) (2) Polecam tą szkołę :) Instruktor naprawdę bardzo rzetelnie przygotowuje do... kaste Oda do MISTRZA... (2) Januszu, mój MISTRZU Wielki, Moja drogowa Ostojo, Wielkie dziś Tobie... Renia Krzysiu, to dla Ciebie! (1) Jestem posiadaczką prawa jazdy, wydanego w piątek trzynastego!!! Drżyjcie... Joanna Pan Andrzej jest super (1) Po prostu... wykupiłem tam dwie jazdy z panem Andrzejem i on jest super :D Studi SUPER! (1) goraco polecam szkolke. teoria, jak i jazdy rewelacyjne, a zwlaszcza z panem... Karolina Wilczewska POLECAM! (1) Zdałam a pierwszym razem - to chyba mówi samo za siebie. Naprawdę szczerze... joolia to był bardzo dobry wybór!!! (1) długa się zastanawiałam jaką szkołę wybrać i zdecydowałam się na ARTOM! i... hermiona