Mietek jesteś wielki!!! (1) "To była przyjemnosć Panią egzaminować."- takie to słowa usłyszałam po 45... Agnieszka Polecam wszystkim! (1) Zdałam za pierwszym razem:) Jazdy u Pana Krzysztofa to prawdziwa... Hansi Polecam (1) Panie Wojtku dziękuję za Pana spokój, cierpliwość i serdecznie. Wiem, że nie... kaja
przerwany kurs (1) Opinia moja o ośrodku jest bardzo dobra! Myślę ze jakość w największym... uwe Rewelacja!:) (1) Szczerze polecam!!!! nawet nie bedę sie przyznawać ile razy zdawałam... Aneta PAN MARIAN GÓRĄ (1) Polecam szkołę jazdy Pana Mariana.To cierpliwy i miły instruktor który... Emilka ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Goraco polecam ELKA SCHOOL bo jest rewelacyjna.Bardzo mila atmosfera.Nauka... Julia Super! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem!!! Chciałabym wszystkim serdecznie polecić... Dorota suuuuuuper!!!!!!!! (2) Są naprawdę rewelacyjni pod każdym względem. Niespotykany profesjonalizm... Dzidzia Dziekuje (1) Wielkie dzieki za swietne przygotwanie do egzaminu. Przydaly sie wszystkie... magda.o Podziękowania dla instruktora (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Januszem Opielą i zgadzam się z opinią... Kinga instruktor z powolaniem :-))) (2) Zdesperowana i zniechęcona kolejnymi nieudanymi próbami zdania egzaminu... Gosia Zdałam :D (1) Dzięki jednemu z instruktorów - nareszcie zdałam egzamin! Wykupiłam... H. WIELKI POZYTYW !!! (1) Zanim zaczęłam mój kurs, długo zastanawiałam się jaki wybrać ośrodek,... Emila Polecam każdemu przyszłemu motocykliście!! (1) Co tu dużo pisać, bez problemowo zdany egzamin mówi sam za siebie! Wysoki... Marcin Elke znasz, prawko zdasz!! :D (1) Zdalem za pierwszym razem !!!!! Moje szczescie nie zna granic :D Polecam... Michal Lorkiewicz POLECAM!! Zdałem za 1 razem :) (1) Pan Janek jest z*******y :) Nauczył mnie tego co było potrzebne. Wyjasnil... Marcin Zdałem za pierwszym razem ! (1) Polecam Elkę (Gdańsk) wszystkim którzy chcą bezproblemowo zdać prawo jazdy.... Łukasz L. PIĘKNIE DZIĘKUJĘ (1) 2 KWIECIEŃ TO MÓJ SZCZĘŚLIWY DZIEŃ,ZDAŁAM ZA TRZECIM RAZEM. / W KOŃCU SIĘ... E.POLITOWICZ Efekt murowany !!! (1) Chesz zdac prawko? Nic prostszego zapisz sie do OSK Efekt i po sprawie.... Krzysiek